Ο έρωτας άλλαξε τον Καραφώτη!

05.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μωρέ καλά λέει ο σοφός λαός «Η πρώτη σκλάβα, η δεύτερη κυρά». Το αυτό ισχύει στην περίπτωση του Κώστα Καραφώτη, ο οποίος μπορεί να φερόταν στην Μάρω Λύτρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μωρέ καλά λέει ο σοφός λαός «Η πρώτη σκλάβα, η δεύτερη κυρά». Το αυτό ισχύει στην περίπτωση του Κώστα Καραφώτη, ο οποίος μπορεί να φερόταν στην Μάρω Λύτρα ωσάν μια κατσαριδούλα, τη μικρή Τερέζα, όμως, στην Κατερίνα Παπουτσάκη φέρεται ωσάν την «Κόμισα των Αθηνών». Στα όπα, όπα την έχει, με τις εκπλήξεις και τα δώρα να δίνουν και να παίρνουν στον δεύτερο γύρο της σχέσης τους.

Από τότε που τα ξαναβρήκε το ζευγάρι, ο Κώστας έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Είναι πιο ήρεμος, πιο χαλαρός, ενώ δεν έχει πλέον πρόβλημα να εμφανίζεται δημοσίως με την αγαπημένη του. Που να ζήσει τέτοια μεγαλεία η δύσμοιρη Μάρω, που άπαξ κι έβλεπε ο Καραφώτης κάμερα να πλησιάζει, την πέταγε πέρα σα να ήταν τσίχλα (το πουλί). Και όχι μόνο αυτό. Ο αοιδός δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει για τον έρωτα του με την Παπουτσάκη (μη φανταστείς ότι λέει τίποτε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες), ενώ βρέθηκε και στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα", που πρωταγωνιστεί η ηθοποιός.

Στην πρώτη θέση κάθισε ο Καραφώτης και δίπλα του ήταν οι γονείς της Κατερίνας, με τους οποίους είχε εγκάρδιο χαιρετισμό. Μάλλον εγκρίνει τον γαμπρό το Παπουτσέικο. Κατά τη διάρκεια της παράστασης ο Κώστας δεν έπαιρνε τα μάτια του από την Κατερίνα, ενώ έτσουξε και δύο ποτηράκια ουίσκι. Στο διάλλειμα επισκέφθηκε την καλή του στο καμαρίνι, όπως και μετά στο τέλος. Οι φωτογράφοι δεν μπήκαν εκεί, αλλά η ηθοποιός δήλωσε πως με τον Καραφώτη είναι «πολύ καλά κι ευτυχισμένοι». Επίσης, να σου πω ότι τη διακόσμηση του καμαρινιού ανέλαβε ο ίδιος ο αοιδός με δύο φίλους του. Σνιφ, σνιφ. Κρίμα που δεν άφησαν τους δημοσιογράφους να τραβήξουν μία φωτογραφία. Να δούμε τι δουλειά έκανε ο «ερωτοχτυπημένος» αοιδός.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]