Έρωτας για Ανιστον - Μπλουμ;

05.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Τζένιφερ Άνιστον για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την αναζήτηση γκόμενου τραβά. Γιατί, ως γνωστόν, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Τζένιφερ Άνιστον για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την αναζήτηση γκόμενου τραβά. Γιατί, ως γνωστόν, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, που θα πάει με την τρίτη θα βρεθεί κι αυτός. Και κατά όπως φαίνεται, η Τζένιφερ βρήκε νέο αγαπημένο. Πρόκειται για τον Ορλάντο Μπλουμ κι έχει βουίξει το Χόλιγουντ πως οι δύο διάσημοι ηθοποιοί είναι κάτι παραπάνω από συνάδελφοι και φίλοι.

Οι δυο τους βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο Μεξικό για τον γάμο του μάνατζερ τους και όσες μέρες παρέμειναν εκεί, δεν ξεκόλλησε ο ένας από τον άλλον. Ήταν συνέχεια μαζί, πήγαιναν παντού μαζί, ενώ στη δεξίωση μετά τον γάμο κάθισαν μαζί και όλο το βράδυ δε σταμάτησαν να μιλάνε και να αστειεύονται μεταξύ τους. Εκεί, ήταν και άλλοι σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Νάταλι Πόρτμαν και η πρώην του Μπλουμ, Κέιτ Μπόσγουορθ, όμως, Τζένιφερ και Ορλάντο δεν έδιναν σημασία σε κανέναν. Ούτε καν στην πρώην η οποία δεν πρέπει να ένιωσε πολύ άνετα με το σκηνικό.

Πάντως, οι δυο τους αρνούνται ότι συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, δηλώνοντας πως είναι απλά καλοί φίλοι. Πολλοί τους άκουσαν, λίγοι τους πίστεψαν, με τον μάνατζερ τους να λέει ότι θα ήταν πολύ ευτυχισμένος αν οι πελάτες του τα έβρισκαν. Δεν αποκλείεται να συμβεί κι αυτό. Εξάλλου, η Τζένιφερ έχει παρελθόν στο να βρίσκει σύντροφο από τον μάνατζερ της, αφού έτσι είχε γνωρίσει και τον Μπραντ Πιτ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]