Μούφα η συνάντηση Μενεγάκη-Λάτσιου-Ματέο;

22.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι πολιτισμός είναι αυτός που με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό; Οι εποχές έχουν αλλάξει και το δύσκολο καλοκαίρι που ψάχναμε να βρούμε που είναι η Μενεγάκη με το Ματέο και πώς την παλεύει ο Λάτσιος -που παραλίγο να πάθει το συκώτι του με τόσα ποτά και ξενύχτια- ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Τι πολιτισμός είναι αυτός που με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό; Οι εποχές έχουν αλλάξει και το δύσκολο καλοκαίρι που ψάχναμε να βρούμε που είναι η Ελένη Μενεγάκη με το Ματέο Παντζόπουλο και πώς την παλεύει ο Γιάννης Λάτσιος -που παραλίγο να πάθει το συκώτι του με τόσα ποτά και ξενύχτια- ανήκει πλέον στο πικρό παρελθόν.


Τώρα όλα φαίνονται να είναι περασμένα ξεχασμένα και όλα καλά που λέει και το άσμα αφού το πολυσυζητημένο τρίο βρέθηκε την Κυριακή-σύμφωναμε φωτογραφία του περιοδικού που όμως δεν φαίνεται καλά αν είναι ή όχι ο Ματέο- που μας πέρασε (μαζί με τα παιδιά του πρώην ζεύγους Λάτσιου) να μασαμπουκιάζουν όλοι μαζί παρείτσα και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Λες τελικά άδικα Δημητρούλα μου, ν' άσπρισε εμένα το μαλλί από την αγωνία και το άγχος μου τόσο για το Λάτσιο όσο και για την τύχη του ζεύγους;


Έτσι που λες, η Μενεγάκη με το αίσθημα Ματέο και τον πρώην Γιαννάκη Λάτσιο αναφέρει το περιοδικό πως κουνούσαν πέρα δώθε τα παιδιά τους στο λούνα παρκ σαν να μην τρέχει κάστανο. Όμως όπως φαίνεται Μενεγάκη και Λάτσιος είπαν να φερθούν σαν πολιτισμένοι άνθρωποι και να το παίξουν όσο μπορούν φιλαράκια.

Έτσι μέσα σε ένα ωραίο κλίμα- ο Γιαννάκης έκρυβε καλά την τάση του να τα βγάλει όταν είδε το Ματέο και εκείνος έκανε ότι χάρηκε , ενώ η Ελενίτσα σφύριζε αδιάφορα- αποφάσισαν όλοι μαζί να το ρίξουν στη μάσα στην ταβέρνα του "Βλάχου" στην Πεντέλη όπως διαβάζω στο CIAO. Η ατμόσφαιρα στο τραπέζι ήταν πολύ φιλική όπως με πληροφορεί το περιοδικό και όλοι μαζί ντερλίκωσαν μέχρι θανάτου! Ο Λάτσιος ήταν λέει χαλαρός και συζητούσε αρκετή ώρα με το Ματέο. Μα καλά και αυτό το είδαν;

Εξάλλου τόσα θέματα έχουν κοινά αυτά τα δυο αγόρια και όσο να πεις και τις ίδιες αγωνίες , με πρώτη-πρώτη την Ελένη Μενεγάκη. Σου λέει ο "νέος" Ματέο κοίταζε με δέος τον "παλιό" Λάτσιο που μια παραπάνω εμπειρία στο θέμα "Μενεγάκη" την έχει. Έτσι είναι το σωστό η γνώση να μεταφέρεται από τον πρώην στον νυν ωραία και πολιτισμένα! Εύγε στα αγόρια αν έγινε όντως έτσι!

Ελένη Αναστασάκη