Μαζί Τζώτζογλου - Γεωργιάδου

18.12.2001
Αγαπημένη μου 'Εβελυν, τόσα πολλά είχα ακούσει τον χωρισμό της Μαρίας Γεωργιάδου και του Στράτου Τζώρτζογλου, που δεν άντεχα άλλο να βρίσκομαι στο σκοτάδι. 'Εψαχνα για μια ενημέρωση, τι μπορεί να έχει γίνει μεταξύ τους, αν είναι αλήθεια όλα αυτά που λέγονται και αν όντως έχουν πάρει διαφορετικούς δρόμους!
Αγαπημένη μου 'Εβελυν,

τόσα πολλά είχα ακούσει τον χωρισμό της Μαρίας Γεωργιάδου και του Στράτου Τζώρτζογλου, που δεν άντεχα άλλο να βρίσκομαι στο σκοτάδι. 'Εψαχνα για μια ενημέρωση, τι μπορεί να έχει γίνει μεταξύ τους, αν είναι αλήθεια όλα αυτά που λέγονται (ξέρεις, άλλωστε, ότι δεν πιστεύω εύκολα τις κατά καιρούς φήμες) και αν όντως έχουν πάρει διαφορετικούς δρόμους!

Τελικά όμως όλα είναι ψέματα και οι δυο τους ούτε έχουν χωρίσει, ούτε ψάχνονται σε άλλες αγάπες και αγκαλιές! Η φωτό που ήρθε στα χέρια μου, αλλά και έγκυρες πηγές που... ψάχτηκαν πάνω στο θέμα, με έπεισαν ότι τα παιδιά είναι, όντως, ακόμα μαζί και γελούν με τις φήμες που τους θέλουν συνέχεια πλακωμένους. Βλέπεις πώς κοιτάζονται; Μέσα στο μέλι είναι τα παιδιά και κανείς δεν μπορεί να τους βλάψει, ούτε κακές γλώσσες ούτε ζηλόφθονοι! Φτου, παιδιά, σκόρδα!