Ερωτικό ταξίδι για τον Μικρούτσικο

18.12.2001
Αγαπημένη μου Ειρήνη, μπορεί να βλέπεις κάθε τόσο τον Ανδρέα Μικρούτσικο 'φάντη - μπαστούνι' να εμφανίζεται στην τηλεόραση και να έχει γίνει ο ''μαϊντανός'' του Antenna, όμως αυτό καθόλου δεν σημαίνει ότι δεν έχει προσωπική ζωή ο άνθρωπος και δεν βρίσκει χρόνο και διάθεση να περάσει λίγη περισσότερη ώρα με την αγαπημένη του, 'Ελενα Πόθου.
Αγαπημένη μου Ειρήνη,


μπορεί να βλέπεις κάθε τόσο τον Ανδρέα Μικρούτσικο 'φάντη - μπαστούνι' να εμφανίζεται στην τηλεόραση και να έχει γίνει ο ''μαϊντανός'' του Antenna, όμως αυτό καθόλου δεν σημαίνει ότι δεν έχει προσωπική ζωή ο άνθρωπος και δεν βρίσκει χρόνο και διάθεση να περάσει λίγη περισσότερη ώρα με την αγαπημένη του, 'Ελενα Πόθου.

Γι' αυτό, λοιπόν, ίσως επειδή την έχει παραμελήσει τον τελευταίο καιρό εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ο παρουσιαστής του Big Brother ετοιμάζει για την εκλεκτή της καρδιάς του ερωτικό ταξίδι, μοναχά για πάρτη της! Αμέσως μόλις τελειώσει ο Μεγάλος Αδερφός, που του έχει φάει τόσες ώρες, θα την πάρει να φύγουν σε μέρη μακρινά και εξωτικά, για να την προετοιμάσει για τις μοναδικές στιγμές που θα περάσουν μαζί σαν παντρεμένο ζευγάρι. 'Αλλωστε, της το έχει υποσχεθεί...

Και νομίζω, Ειρήνη μου, ότι η 'Ελενα το αξίζει αυτό! 'Εχει κάνει πολύ μεγάλη υπομονή με αυτόν τον άνθρωπο, 'Οπως μάλιστα μου έχουν εκμυστηρευτεί πηγές μου, ειδικά στην αρχή που ήταν μαζί, της είχε βγάλει το λάδι και αυτή εκεί, τον περίμενε να τα βρει με τον εαυτό του για να μπορέσουν να είναι μαζί. Ο Μικρούτσικος όμως πολύ το εκτίμησε, γι' αυτό άλλωστε έχει να το λέει για την μέλλουσα γυναίκα του, ότι είναι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί και πως η ηρεμία της τον κάνει άλλο άνθρωπο!