Δύσκολες στιγμές για την Ελεονώρα!

08.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολοι καιροί για... πριγκίπισσες είναι αυτοί που διανύουμε και η Ελεονώρα Μελέτη, μάλλον το γνωρίζει καλά αυτό. Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολοι καιροί για... πριγκίπισσες είναι αυτοί που διανύουμε και η Ελεονώρα Μελέτη, μάλλον το γνωρίζει καλά αυτό. Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε και τόσο καλά για τον «Πρωινό Καφέ» της, ενώ άπαξ και μπήκε στη «μάχη» των πρωινάδικων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την «πριγκιπέσα».

Τι χειρότερα, σκέτος εφιάλτης είναι αυτός που ζει και για του λόγου το αληθές την περασμένη εβδομάδα... βολόδερνε ανάμεσα στην τρίτη και την τέταρτη θέση κάνοντας απογοητευτικά νούμερα. Νούμερα της τάξεως του 12% και 13%, που εκεί πέρα στον ΑΝΤ1 είχαν μάλλον χρόνια και χρόνια να δούνε. Τι φταίει, όμως, και η Ελεονώρα που είχε ένα ιδανικό κλείσιμο την προηγούμενη χρονιά, φέτος κάνει τόσο άσχημο ξεκίνημα; Λες να κουράστηκε ο κόσμος τόσο γρήγορα από την παρουσία της «πριγκιπέσας»;

Παίζει κι αυτό, αν σκεφτείς ότι στον «Πρωινό Καφέ» αυτή που τραβάει είναι η Λίτσα Πατέρα, γι’ αυτό και μεγάλωσαν αρκετά το κομμάτι της. Κι αν συνεχίσουν έτσι, στο τέλος ο «Πρωινός Καφές» θα μετονομαστεί σε... «Πρωινή Αστρολογία»! Η Ελεονώρα, φέτος, είναι πολύ χλιαρή, ενώ λίγο αν την παρακολουθήσεις καταλαβαίνεις ότι την έχει πιάσει μία... μανία καταδίωξης του τύπου «Οι παλιοί δεν βοηθούν τους νέους», «Δεν δίνουν ευκαιρίες σε εμάς τους νέους».

Κι όπως λέει και ο λαός... «αν σε πάρει η κάτω βόλτα, δε σε σώζει τίποτε». Και για του λόγου το αληθές, την Μελέτη την Παρασκευή δεν την έσωσε ούτε ο Θάνος Πετρέλης, αφού η εκπομπή με καλεσμένο τον εν λόγω αοιδό τερμάτισε τέταρτη και καταϊδρωμένη. Λίγο ακόμη και θα την φθάσει ο Στέφανος Χίος. Μπρρρρ. Και να ήταν μόνο αυτό; Φέτος, ότι κι αν κάνει η Ελεονώρα, δεν της βγαίνει. Συναυλία για συναυλία του Χατζηγιάννη δεν έχει αφήσει η «πριγκιπέσα» κι αυτός για «ευχαριστώ» τι έκανε; Ε; Έκανε λίγες δηλώσεις στην εκπομπή της, ενώ στον Αρναούτογλου έδωσε ολόκληρη συνέντευξη, που μάλιστα έπαιξε την ίδια μέρα με το «φτωχό» βίντεο της Ελεονώρας, λίγη ώρα μετά. Αυτή κι αν ήταν ήττα για την Ελεονώρα. Άστα, δύσκολοι καιροί. Τουλάχιστον, πάνε καλά τα ερωτικά της. Κάτι είναι κι αυτό.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]