"Η Σοφία πήρε το αίμα της πίσω"!

08.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μηδένα προ του τέλους σου μακάριζε» και η Σοφία Αλιμπέρτη άμα λάχει μπορεί να το πει αυτό σε όλους εμάς που βιαστήκαμε να πούμε ότι ο φετινός χειμώνας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μηδένα προ του τέλους σου μακάριζε» και η Σοφία Αλιμπέρτη άμα λάχει μπορεί να το πει αυτό σε όλους εμάς που βιαστήκαμε να πούμε ότι ο φετινός χειμώνας θα είναι δύσκολος γι’ αυτήν και την εκπομπή της, έχοντας απέναντι την οικογένεια Μικρούτσικου! Κι αυτό γιατί το Σαββατοκύριακο ανήκει στην Σοφία και το «Καλομελέτα κι έρχεται» που ξεπέρασε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το «Αυτός μας έλειπε».

Το Σάββατο ήταν εύκολο για την Σοφία, η οποία με καλεσμένο τον Ιωσήφ Μαρινάκη δε δυσκολεύτηκε απέναντι στα «Σφηνάκια» που είχε ο Ανδρέας. Ακόμη, πιο εύκολα ήταν τα πράγματα την Κυριακή, όπου η Αλιμπέρτη είχε μαζί της τον Αλέξανδρο Παρθένη. Γουάου, βαράτε βιολιτζήδες, γύρισε το αγόρι. Έστω και ως καλεσμένος.

Ο Αλέξανδρος πήγε στην εκπομπή να μιλήσει για την θεατρική παράσταση που συμμετέχει και η δόλια δεν ήξερα για ποιο λόγο να πρωτοδώ την εκπομπή. Για να δω τα «πιτσουνάκια» να σμίγουν τηλεοπτικά μετά από ένα ολόκληρο καλοκαίρι ή να ακούσω τον Παρθένη να μιλάει για το θέατρο; Κάπως, έτσι θα το σκέφτηκαν και οι τηλεθατές, οι οποίοι σνόμπαραν τον Ανδρέα (είχε καλεσμένο τον Θάνο Τζάνη, αλλά who cares για τον πρώην της Ναταλίας Γερμανού;), ψηφίζοντας «δαγκωτό» Σοφία. Τελικά, η Αλιμπέρτη είναι «σκληρό καρύδι» και στη ζώνη του Σαββατοκύριακου προβλέπεται... ντέρμπι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]