Eurovoice xωρίς Σάκη

22.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι χουνέρι ήταν αυτό που ήθελε να μου κάνει σήμερα ο Σάκης Ρουβάς , αχ και να ήταν Θεέ μου πρωταπριλιά! Ο πολυλατρεμένος Σάκης ακύρωσε τη συμμετοχή του στο μουσικό διαγωνισμό Eurovoice και έτρεξε να το γνωστοποιήσει σε όλους μας για να κλέμε όλοι παρέα!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Τι χουνέρι ήταν αυτό που ήθελε να μου κάνει σήμερα ο Σάκης Ρουβάς, αχ και να ήταν Θεέ μου πρωταπριλιά! Ο πολυλατρεμένος Σάκης ακύρωσε τη συμμετοχή του στο μουσικό διαγωνισμό Eurovoice και έτρεξε να το γνωστοποιήσει σε όλους μας για να κλαίμε παρέα!


Τα κακά μαντάτα ανακοίνωσε ο Μίλτος Καραντζάς που μας ενημέρωσε ότι ο Σάκης Ρουβάς αποχωρεί για προσωπικούς λόγους οι οποίοι όμως δεν αφορούν το πρόσωπο του.
Τι ήταν να το ακούσει η σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον : "Κρίμα που δεν θα είναι... θα περάσουμε καλά, όμως". Εμ αν δεν περάσει και μόνη της καλά η Πάμελα ποια θα περάσει; Εγώ που περίμενα το Σάκη πώς και πώς για να σκάσει λιγάκι το χειλάκι μου;


Όπως ανακοινώθηκε ο Σάκης μας δε θα τραγουδήσει λόγω προβλημάτων που δημιουργήθηκαν : "Για λόγους που δεν αφορούν στο πρόσωπό του και παρά τις προσπάθειες που ο ίδιος και οι συνεργάτες του κατέβαλαν μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να καταστεί εφικτή η συμμετοχή του, ο Σάκης Ρουβάς δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο Eurovoice", όπως με ενημερώνει η ανακοίνωση που διαβάστηκε στην συνέντευξη Τύπου.

Τι να το κάνω, όποιο και να είναι το γιατί το αποτέλεσμα είναι ότι Σάκη δε θα δω.Το τι έγινε ακριβώς δεν το γνωρίζω πολύ φοβάμαι όμως ότι μου το στεναχώρησαν το αγόρι και δε μου αρέσει καθόλου αυτό. Μπορεί να μην ξέρω ακόμη τι έφερε τη ρήξη αλλά σίγουρα δε θα ακυρώθηκε για ψύλλου πήδημα τέτοια εμφάνιση. Κάτι μου λέει ότι του έκαναν τσαλιμάκια τελευταία στιγμή και τα πήρε κρανίο ο Σάκης. Έτσι είναι αυτά τουλάχιστον θα δω λίγο Ενρίκε Ιγκλέσιας και ελπίζω να σκίσει αυτός το μπλουζάκι τώρα που δε θα έχει Σάκη!

Ελένη Αναστασάκη