"Και η τηλεθέαση έχει τα όρια της, Άννα μου"!

09.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σου ζητάει η σύντροφός σου να παντρευτείτε και να ανταλλάξετε όρκους αιώνιας αγάπης (χα χα); Έχεις πάρει στεγαστικό δάνειο που θα το αποπληρώσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σου ζητάει η σύντροφός σου να παντρευτείτε και να ανταλλάξετε όρκους αιώνιας αγάπης (χα χα); Έχεις πάρει στεγαστικό δάνειο που θα το αποπληρώσεις σε σαράντα χρόνια; Αγχώνεσαι αν τελικά θα βγεις στη σύνταξη στα 65 σου ή στα 70; Άδικα προβληματίζεσαι. Τσάμπα άγχος, αφού σε 14 χρόνια από σήμερα δεν θα ζούμε! Και δεν πήγα σε... αυγομάντισσα να μου διαβάσει κλούβιο αυγό και να δει τα μελλούμενα.

Η «ποιοτική» Άννα Δρούζα (που στην εκπομπή της δεν θα έφερνε ποτέ σιαμαίες) είχε καλεσμένο στην εκπομπή της έναν ιερέα, ο οποίος ανήγγειλε ότι το τέλος του κόσμου πλησιάζει και συγκεκριμένα θα έρθει σε... 14 χρόνια! Μπρρρ. Τρόμος μας έπιασε μεσημεριάτικα με αυτά που άκουγαν τα αυτάκια μας και δεν πίστευαν τα ματάκια μας όταν η «ποιοτική» Άννα είχε από κάτω έναν μεγάλο τίτλο: « Όσο κι αν μας φαίνεται απίστευτο, ζούμε τα τελευταία 14 χρόνια της γης». Μπρρρ και πάλι μπρρρρ.

Και να ήταν θέμα ότι λιώνουν τα παγόβουνα, καίγονται τα δάση και γενική να επρόκειτο για οικολογική καταστροφή, ίσως να αφύπνιζε τον κόσμο κι εφεξής να ήταν προσεκτικότερος στις παρεμβάσεις του πάνω στη φύση. Αλλά τώρα, πως να επέμβει το δύσμοιρο ον, αφού ο εχθρός ακούει στο όνομα... Αντίχριστος και δεν ξέρουμε πολλά γι’ αυτόν; Γιατί, τα στοιχεία που έδωσε ο ιερέας, ότι δηλαδή, είναι ψηλός, ωραίος, Ευρωπαίος (όχι Εβραίος) και γεννημένος το 1983 δε βοηθάει στον εντοπισμό του. Ο ιερές είπε ακόμη ότι ο Αντίχριστος θα αναλάβει πολιτική δράση, μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αυτή θα μας καταστρέψει να μου το θυμηθείς) το 2014 και για τρία χρόνια ο πλανήτης γη θα ζήσει μεγάλες στιγμές.

Ούτε φωτιές, ούτε σεισμοί, ούτε λιμοί, ούτε καταποντισμοί. Όλα αυτά θα έρθουν τρία χρόνια μετά, οπότε και θα έχουμε το τέλος του κόσμου. Η «ποιοτική» Άννα άκουγε με μεγάλη προσοχή τον ιερέα και η περίπτωση της, δε σου κρύβω πως με ανησυχεί. Δε λέω, αυτή αν θέλει ας τα πιστεύει. Μπορεί κιόλας να μην τα πιστεύει. Αλλά δεν έχει το δικαίωμα για χάρη της τηλεθέασης να ανταριάζει τον κόσμο μεσημεριάτικα κι εκεί που πέρυσι τον είχε βάλει να πίνει φραπελιά, φέτος να τον κάνει να πάρει τα όρη και τα βουνά για να σωθεί από το... Τέρας!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]