Έρωτας και αλλαγές στην πρεμιέρα του "Βοτανικού"!

08.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι έρωτας τρελός είναι αυτός που ζει η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Σέρο Μύρτα; Να βλέπεις το ζευγάρι και να το φτύνεις πατόκορφα μην το ματιάσουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι έρωτας τρελός είναι αυτός που ζει η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Σέρο Μύρτα; Να βλέπεις το ζευγάρι και να το φτύνεις πατόκορφα μην το ματιάσουν. Να παρακαλάς το βράδυ στην προσευχή σου να τους έχει καλά και αγαπημένους ο Πανάγαθος και μάτι κακό να μην τους πιάσει. Για τέτοια μοναδική ευτυχία μιλάμε και για του λόγου το αληθές, το βράδυ της Παρασκευής που είχε πρεμιέρα το σχήμα στον «Βοτανικό» οι θαμώνες δεν άκουγαν τραγούδια, αλλά χάζευαν το ζευγάρι.

Εκείνη από πίστας να του αφιερώνει το ένα μετά το άλλο τραγούδι, κλείνοντας κάπου κάπου το μάτι όλο νόημα κι εκείνος από κάτω να τη στολίζει με όλο το γαρύφαλλο του μαγαζιού! Ήθελε το αγόρι του απέναντι τραπεζιού να μου πετάξει ένα γαρύφαλλο μπας και με εντυπωσιάσει και δεν είχε μείνει φύλλο. Τα είχε ρίξει όλα ο Σέρος στη Νατάσα του. Σνιφ, σνιφ. Θα πρέπει να το σκεφτεί καλά η αοιδός και να παίρνει ποσοστά από τα λουλούδια, διότι έτσι όπως το πάει φέτος ο ερωτευμένος Μύρτας... Πόρσε και γαρύφαλλο θα είναι!

Στο σχήμα είναι ακόμη η Έλλη Κοκκίνου στη Μ.Φ. (μετά Φοίβο) εποχή και η αλλαγή της αοιδούς είναι μεγάλη. Άλλο μαλλί (πιο κοντό και καστανό), άλλο μακιγιάζ, πολλή πούλια (Κωστέτσος γαρ), σωστή μανδάμ είναι πάνω στην πίστα η Έλλη και μου άρεσε τα μάλα. Ε, παίζει ρόλο ότι πλέον είναι και παντρεμένη. Όσο για τον άνδρα της παρέας, Νίκο Κουρκούλη η πούλια και η χάντρα στα κουστούμια του στραβώνουν κόσμο. Ούτε η Κέλι Κελεκίδου δεν έχει τόσο αστραφτερά ρούχα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]