Ο Θέμος διέψευσε τις φήμες!

09.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με αγωνία και λαχτάρα περιμέναμε την Παρασκευή το «Όλα 8» του Θέμου Αναστασιάδη κι όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν περιμένεις κάτι τόσο πολύ, στο τέλος αποδεικνύεται τζάμπα κόπος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με αγωνία και λαχτάρα περιμέναμε την Παρασκευή το «Όλα 8» του Θέμου Αναστασιάδη κι όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν περιμένεις κάτι τόσο πολύ, στο τέλος αποδεικνύεται τζάμπα κόπος. Ο Θέμος αναφέρθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο, διαψεύδοντας πως υπάρχει μεταξύ τους κόντρα και πως όλα αυτά είναι φήμες, ενίοτε και φούμαρα.

Μάλιστα, έπαιξε κι ένα 15λεπτο βίντεο (αυτό δεν ήταν στην εκπομπή της Τρίτης), όπου είχαν μαζέψει όλα όσα έγραφαν κι έλεγαν την επόμενη μέρα εκπομπές κι εφημερίδες. Βέβαια, είπε γι’ ακόμη μία φορά πως ήταν αντίθετος με την εκπομπή της Τατιάνας, που είχε καλεσμένες τις σιαμαίες αδελφές, μόνο που αυτή τη φορά η κριτική του ήτο πιο χαλαρή και δεν μίλησε για... Μεσαίωνα και τσίρκο!

Κατά τα άλλα, η εκπομπή της Παρασκευής, παρόλο που περίμεναν πολλοί ότι θα «χτυπήσει» κόκκινο στον πίνακα της τηλεθέασης, δεν έκανε τα τρελά νούμερα, ενώ δεν έπιασε καν τα ποσοστά που κάνει κάθε Τρίτη. Επίσης, η εκπομπή είχε πολλές προσθήκες από την αρχική που είχε γραφτεί για το βράδυ της Τρίτης, αφού υπήρχε και η επικαιρότητα.