Η επιτυχία βάρεσε τα μυαλά της Βίσση

19.12.2001
Αγαπημένη μου Ειρήνη, στα δικαστήρια τρέχουν η 'Αννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, εξαιτίας μιας μήνυσης που υπέβαλε ο τενόρος Τζων Μοδινός! Ο Μοδινός είπε ότι η 'Αννα κάποτε ήταν πιο ανθρώπινη, πράγμα για το οποίο πιθανώς φταίει ο Καρβέλας.
Αγαπημένη μου Ειρήνη,


στα δικαστήρια τρέχουν η 'Αννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, εξαιτίας μιας μήνυσης που υπέβαλε ο τενόρος Τζων Μοδινός! Δεν ξέρω αν το θυμάσαι από τότε, εγώ ούτε που το ήξερα, πάντως ο Τζων εμφανιζόταν το 1993 στη ροκ όπερα ''Δαίμονες'' με την Αννούλα, όταν ξαφνικά μια μέρα έπεσε σε μια τρύπα, που είχε η σκηνή, από μεγάλο ύψος και χτύπησε πολύ σοβαρά. Τεσσερισήμισυ μήνες ήταν κατάκοιτος και, για να μην στα πολυλογώ, ξόδεψε - όπως λέει - 20 εκατομμύρια σε θεραπείες, χειρουργεία κ.τ.λ.

Τώρα ζητά από το τέως ζευγάρι να του δώσει έστω τα λεφτά που ξόδεψε εξαιτίας της... τσιγγουνιάς τους και κάτι παραπάνω για την ταλαιπωρία που υπέστη. ''Εκείνοι φταίνε που χτύπησα, από ανασφάλεια και τσιγγουνιά η 'Αννα και ο Νίκος δεν πλήρωσαν για τις ασφάλειές μας και γι' αυτό έγινε το κακό'', δηλώνει σε συνέντευξή του, ενώ τονίζει ότι, αν τον καλέσουν, θα πάει να δει την παράσταση 'Μάλα', αλλά δεν νομίζει να τον καλέσουν!

Για την Βίσση, ο Μοδινός είπε ότι κάποτε ήταν πιο ανθρώπινη και, συγκρίνοντάς της με την αδερφή της Λία, υπογράμμισε ότι η επιτυχία βάρεσε τα μυαλά της... 'Οσο για τον Καρβέλα, ο Τζων τόνισε ότι νιώθει πολύ πικραμένος, γιατί έστειλε κάμερες να τον πάρουν την ώρα που έπαιζε τέννις, ώστε να αποδείξει - και καλά, όπως λέει - ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας, ενώ επρόκειτο για κάτι που του είχαν προτείνει οι φυσικοθεραπευτές του...

Εγώ, Ειρήνη μου, δεν είμαι σε θέση να καταλάβω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο, απλά δεν είναι ωραίο να γίνονται τέτοια πράγματα ανάμεσα σε ανθρώπους που κάποτε συνεργάστηκαν. Ας υπάρξει κάποιος συμβιβασμός... Δε συμφωνείς;