Ρέμος - Βέρτης τα 'σπασαν λόγω Υβόννης

23.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Έχω φρίξει με αυτά που διαβάζω! Είναι δυνατόν τόσα χρόνια φιλίας να πηγαίνουν στράφι για τα μάτια μιας γυναίκας;

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Έχω φρίξει με αυτά που διαβάζω! Είναι δυνατόν τόσα χρόνια φιλίας να πηγαίνουν στράφι για τα μάτια μιας γυναίκας;
Κάπως έτσι λοιπόν οι πρώην αγαπημένοι φίλοι Αντώνης Ρέμος και Νίκος Βέρτης πλέον όχι απλά δεν είναι κολλητάρια αλλά και μούρη με μούρη να πέσουν δε θα πούνε ούτε γεια!
Τι έγινε όμως και χάλασε το γλυκό; Όπως διαβάζω στο περιοδικό CIAO όλα ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη. Όταν λοιπόν και οι δύο βρέθηκαν στην ίδια πόλη ο Βέρτης άρχισε να τα παίρνει λιγάκι κρανίο αφού συνειδητοποίησε ότι δεν έβλεπε τον Αντωνάκη όσο συχνά τον έβλεπε παλιότερα. Ο Βέρτης από εκεί που περίμενε να είναι μαζί συνέχεια ήρθε αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα που φυσικά περιλάμβανε και το κορίτσι του Αντώνη Υβόννη Μπόσνιακ.

Όσο και αν προσπάθησε ο Βέρτης να δει τον Αντωνάκη και να τα πούνε τα δύο τους δεν έβλεπε φως στο τούνελ και κατέληγε πάντα μπουκάλα αφού ο Αντώνης δεν ξεκόλλαγε από το Υβοννάκι. Εκείνος προτίμησε να ρίξει τις βουτίτσες του στις παραλίες της Χαλκιδικής με το γυναικάκι του, αφήνοντας το Βέρτη να κλαίει μόνος του τη μοίρα του όπως και πολλούς από τους παλιούς π.Υ. (προ Υβόννης) εποχής.

Ο Βέρτης όμως έδειξε κατανόηση και είπε ότι ok δεν πειράζει αφού τώρα ερωτοχτυπήθηκε ο Αντωνάκης θα κάνω λίγο τα στραβά μάτια που δεν έχει σηκώσει το κουλό του να βρεθούμε, όμως και τέτοιο χτύπημα επαγγελματικά δεν το περίμενε. Σου λέει εμ ήρθε να κάνει πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη, "απέναντι" μου ο Ρέμος εμ δε σηκώνει και το χέρι του να πάρει ένα τηλέφωνο.


Το τελειωτικό όμως χτύπημα ήρθε όταν ο Βέρτης ήθελε να γιορτάσει τα γενεθλιάκια του καλώντας τους κολλητούς του φίλους, ανάμεσα στους οποίους και τον Αντωνάκη. Όμως ο Αντώνης τον έγραψε κανονικά και όχι μόνο δεν πήγε να του ευχηθεί αλλά δεν τον ενημέρωσε καν ότι δε θα μπορέσει να πάει γιατί έχει άλλες δουλειές. Όπως διαβάζω στο CIAO ο Βέρτης ξεσπάθωσε και πήρε το Ρέμο να ζητήσει τα ρέστα, να μάθει γιατί δηλαδή τον έγραψε. Ο Ρέμος σαν ερωτευμενάκι που είναι και καθόλου δεν κρατιέται του απάντησε ότι ήταν με το κορίτσι του στη Χαλκιδική και εκεί ο Βέρτης το έχασε τελείως. Τι έχει τέλοσπαντων και αυτή η Υβόννη μέλι; Και πώς είναι δυνατόν ολόκληρος Ρέμος να αφήνει το Βέρτη για μια γυναίκα; Ουφ πια... Άντρες!

Ελένη Αναστασάκη