Που χάθηκε η Έφη Θώδη;

11.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μελαγχολία πήγε να με πιάσει, επειδή είχα καιρό να ακούσω νέα της Έφης Θώδη. Ούτε καν το δελτίο του Star δεν έκανε αναφορά στην αοιδό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μελαγχολία πήγε να με πιάσει, επειδή είχα καιρό να ακούσω νέα της Έφης Θώδη. Ούτε καν το δελτίο του Star δεν έκανε αναφορά στην αοιδό κι άρχισα να ανησυχώ που χάθηκε αυτή η ψυχή. Κι επειδή τον τελευταίο καιρό ότι σκέφτομαι, βγαίνει (μόνο το Τζοκερ δε λέω να πιάσω), την Τετάρτη το Star είχε θέμα για την Θώδη.

«Βρήκα γαμπρό στην Αυστραλία» ήταν ο τίτλος κι ευτυχώς που δεν έβρισκα την θηλιά και είδα όλο το ρεπορτάζ. Γιατί, διαφορετικά είχα πέσει από την Ακρόπολη σαν την Μαίρη του Μιμίκου, αφού βρήκε γαμπρό μέχρι και η Θώδη! Τώρα θα αναρωτιέσαι τι γαμπρό βρήκε. Κάνα ξέμπαρκο καγκουρό ή κάνα ορφανό κοάλα; Τίποτε απ’ όλα αυτά. Ούτε καν έναν πλούσιο Έλληνα εστιατορά. Η αοιδός πήγε για δουλειές εκεί και σε όλο το θέμα είτε γελούσε είτε έλεγε πόσο της λείπει η πατρίδα.

Χάρηκες ε; Νομίζεις, ότι την έπιασε νοσταλγία επειδή πήγε μετανάστρια στην μακρινή Αυστραλία; Που τέτοια τύχη. Για συναυλίες πήγε και σύντομα θα επιστρέψει πίσω. Με ή άνευ γαμπρού. Απλά, η νοσταλγία την έπιασε, διότι εκεί δεν έχει το Star να ασχολείται μαζί της και όσο να κάνει μελαγχόλησε η Έφη. Άστην να επιστρέψει, διότι τελευταία έχει «πέσει» πολύ Ρούλα Βροχοπούλου και βαρεθήκαμε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]