Μια γκαρσόνα με... Σανέλ!

11.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ, γιατί με τέχνη όλους του κερνώ. Τότε κι αυτοί μου δίνουν πουρμπουάρ κι εγώ αγοράζω Λακρουά».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ, γιατί με τέχνη όλους του κερνώ. Τότε κι αυτοί μου δίνουν πουρμπουάρ κι εγώ αγοράζω Λακρουά». Κάπως έτσι αγόρασε η Σοφία Καρβέλα τα υψηλής ραπτικής ρούχα και τα πανάκριβα μοντελάκια, που κατάσχεσαν από το σπίτι της Εκάλης πριν λίγο καιρό. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ζητά να επιστρέψουν την πανάκριβη γκαρνταρόμπα της (αξία 100 χιλιάδων ευρώ, παρακαλώ) και να μην βγουν στο τέλος του μήνα, στον πλειστηριασμό με τα υπόλοιπα αντικείμενα και ρούχα της μητέρας της.

Βλέπεις, το κορίτσι αγόρασε τις Σανέλ τσάντες, τα Μανόλο Μπλάνικ παπούτσια και τα Gucci δερμάτινα με τον ιδρώτα της και τα λεφτά που έπαιρνε όταν δούλευε γκαρσόνα στη Νέα Υόρκη! Ποία είναι η είδηση τώρα; Ότι η μονάκριβη της Βίσση και του Καρβέλα δούλευε γκαρσόνα ή ότι είναι η μοναδική γκαρσόνα στον κόσμο που αγοράζει Σανέλ και Gucci με τα tips; Ούτε στο «Sex and the city» δεν γίνονται αυτά.

Όχι τίποτε άλλο, να μας πει πού δούλευε να στείλουμε βιογραφικό. Αλλά και το γεγονός ότι κοτζάμ μονάκριβη Άννας Βίσση δούλευε γκαρσόνα είναι είδηση. Αν και όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς η Σοφία, από μικρή ήθελε να είναι ανεξάρτητη και να μην παίρνει χρήματα από τους ευκατάστατους γονείς της. Εύγε στο κορίτσι. Τώρα απομένει να δούμε, αν στο Πρωτοδικείο πιστέψουν ότι την πανάκριβη γκαρνταρόμπα την αγόρασε μόνη της και της επιστρέψουν πίσω τον... ιδρώτα των κόπων της ως γκαρσόνα!