Η πρώην της νυν θα μοιάσει!

12.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλος άρχοντας είναι ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος έχει καταφέρει να βάλει πρώην και νυν σε μία σειρά, να τις έχει αγαπημένες φίλες και κυρίως τις έχει όλες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλος άρχοντας είναι ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος έχει καταφέρει να βάλει πρώην και νυν σε μία σειρά, να τις έχει αγαπημένες φίλες και κυρίως τις έχει όλες μια... κοψιά (ξανθό μαλλί, μάτι κούπα) για να μην μπερδεύεται κιόλας ο άνθρωπος. Βέβαια, η Άννα Βίσση ως «Απόλυτη» που είναι, έχει τη δική της κοψιά, αλλά είναι φίλη αγαπημένη με τις πρώην και νυν του Καρβέλα.

Πάντως, η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου είναι η πιο... καλή μαθήτρια και για να καταλάβεις, τις προάλλες την είδα στην τηλεόραση να μιλάει για την εγκυμοσύνη της Πάνια και νόμιζα ότι η Αννίτα την έχει δει... Ιωάννης Μελισσανίδης και μιλάει μόνο σε τρίτο πρόσωπο. Για τέτοια ομοιότητα μιλάμε ανάμεσα σε πρώην και νυν. Ίδιο ξανθό μαλλί, ίδιο χτένισμα, ίδιο μάτι κούπα, ίδιο στυλ ντυσίματος. Φτυστές σου λέω.

Την τελευταία φορά, είχα αφήσει την Αναγνωστοπούλου με καστανό μαλλί, τότε δηλαδή που είχε και η Βίσση. Και μην πεις ότι είμαι κακιά γυναίκα, αλλά η συγκεκριμένη πρώην μία τέτοια τάση την έχει. Πάντως, η Χριστίνα έχει χαρεί τα μάλα με τον ερχομό του Καρβέλα Τζούνιορ και θα ήθελε πολύ να γίνει νονά του. Ναι και αυτή.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]