Η Αντζελίνα μισεί τον Κλούνεϊ!

12.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ήξερες εσύ ότι η Αντζελίνα Τζολί δεν συμπαθεί τον Τζορτζ Κλούνεϊ; Για την ακρίβεια, η Αντζυ δεν χωνεύει καθόλου τον κολλητό του αγαπημένου της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήξερες εσύ ότι η Αντζελίνα Τζολί δεν συμπαθεί τον Τζορτζ Κλούνεϊ; Για την ακρίβεια, η Αντζυ δεν χωνεύει καθόλου τον κολλητό του αγαπημένου της κι αυτό διότι πιστεύει ότι ο Τζορτζ είναι κακή επιρροή για τον Μπραντ Πιτ. Φοβάται πως ο φανατικός εργένης Κλούνεϊ, που έχει το μυαλό του μόνο στην dolce vita και τις ωραίες γυναίκες, θα παρασύρει τον οικογενειάρχη Μπραντ και η Αντζελίνα (που είναι και λίγο ζηλιάρα παραπάνω) προσπαθεί να μην κάνουν οι δύο άνδρες και τόοοοση παρέα.

Ο Μπραντ, βέβαια, της έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κόψει από τον κολλητό του, ενώ την διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί. Πάντως, η Αντζελίνα εξακολουθεί να μην χωνεύει τον Τζορτζ και πριν ένα μήνα που ήταν η πρεμιέρα της ταινίας του δεν ήθελε με τίποτε να πάει. Και δεν έχει πρόβλημα μόνο με τον Κλούνεϊ. Έχει ξεκόψει τον Μπραντ απ’ όλους σχεδόν τους εργένηδες φίλους του, τους οποίους θεωρεί απειλή στη σχέση τους. Τι να βγει βράδυ ο Μπραντ μόνος με αντροπαρέα; Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα.

Τον ίδιο, δε φαίνεται να τον ενοχλεί η ζήλια και καταπίεση της Αντζελίνα κι αυτό είναι που εξοργίζει τον Κλούνεϊ. Βλέπεις και αυτός τρέφει την ίδια... συμπάθεια για την Τζολί. Κι αν αυτή δεν τον χωνεύει μία, εκείνος δεν την χωνεύει δέκα. Άσε, που όταν βρίσκει ευκαιρία, πετάει τη σπόντα του για την αγαπημένη του φίλου του. Όπως τις προάλλες που δήλωσε ότι οι γυναίκες ηθοποιοί έχουν ημερομηνία λήξης και για να κρατηθούν στην επικαιρότητα, υιοθετούν παιδιά από φτωχές χώρες! Νταν, νταν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]