Η Ζέτα πρώτη καλεσμένη της Ελένης;

23.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η αγωνία μου δεν περιγράφεται για το ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή που με έχει απασχολήσει όσο καμία της ελληνικής τηλεόρασης αυτό το διάστημα. Μα φυσικά σου μιλάω για τον "Καφέ με την Ελένη". Μετά από ένα χαλαρό καλοκαιράκι λοιπόν το Λενάκι ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπή της.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Η αγωνία μου δεν περιγράφεται για το ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή που με έχει απασχολήσει όσο καμία της ελληνικής τηλεόρασης αυτό το διάστημα. Μα φυσικά σου μιλάω για τον «Καφέ με την Ελένη». Μετά από ένα χαλαρό καλοκαιράκι λοιπό η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπή της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι γνωστό πόσο αγαπητή είναι στο κοινό και όπως είναι λογικό αυτό είναι κάτι που γυρίζει στο μυαλό της Μενεγάκη , ειδικά φέτος που θέλει να πάρει το αίμα της πίσω και να είναι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Ελεύθερου Τύπου" το όνομα της Ζέτας ακούγεται για την πρώτη εκπομπή της Ελενίτσας. Στο Ζετάκι λοιπόν έχει εναποθέσει τις ελπίδες της η Ελένη για να δει τα νούμερα της στην κορυφή φέτος (μιας και πέρυσι τερμάτισε δεύτερη και καταιδρωμένη) αφού η Ζέτα δεν είναι απλά ένα ωραίο κορίτσι με ταλέντο και ναζιάρικα ματάκια, αλλά ένα πρόσωπο που έχει μεγάλη "πέραση".


Η Ελένη που μετά από τόσα χρόνια ξέρει πολύ καλά τι θέλει να δει ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να κάνει στη Ζέτα- που είναι ένα πρόσωπο που δε σου κρύβω με έχει απασχολήσει και εμένα όσο λίγα φέτος- πολλές ερωτήσεις και σίγουρα το θέμα θα το φέρει και γύρω από τον πρώην σύζυγο της Γιάννη Λάτσιο και το φημολογούμενο ειδύλλιο μεταξύ τους(μεταξύ Ζέτας και Γιάννη μη μπερδεύεσαι). Πραγματικά τόσα που διαβάζω τελευταία είναι να μην απορώ με την ανωτερότητα των σταρ;

Όπως έχω πολύ καλά καταλάβει τα ξεκατινιάσματα δεν έχουν χώρο στους καναπέδες των πρωινάδικων και η Ελένη -ειδικά τώρα που έχει προχωρήσει τη ζωή της- κυρία όπως είναι θα δώσει τη δυνατότητα στη Ζέτα να μιλήσει για όλα . Ελπίζω μόνο να μην της βγει από τη μύτη ο καφές!


Το Ζετάκι θα τα βγάλει όλα από μέσα της: από τα χίλια ειδύλλια που της έχουν κατά καιρό "χρεώσει" μέχρι ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό και εγώ θα πάρω χαρτί και στυλό να γράφω. Φυσικά θα της κάνει και κάτι ερωτησούλες για τα επαγγελματικά της που έχουν πάρει την ανοίουσα τελευταία, αφού ότι και να πιάσει στα χέρια του το κορίτσι γίνεται χρυσός σου λέει...


Τώρα για να σε ενημερώσω και επί των καλλιτεχνικών το Ζετάκι θα πρωταγωνιστήσει στο ρεμέικ της αγαπημένης ελληνικής ταινίας "Ζητείται κλέφτης" και πραγματικά δεν κρατιέμαι. Μα τι πράγμα είναι και αυτό το κορίτσι όταν ο Θεός έβρεχε ταλέντα έγινε πραγματικά μουσκίδι...


Αναμένω λοιπόν με ανυπομονησία την πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου που θα βγει live ο καφές με το Λενάκι αλλά πιο πολύ από όλα μετράω ώρες για να δω αν θα κάνει καμία αναφορά στο Ματέο, γιατί όλα και όλα κορώνα στον κεφάλι της τον είχε ένα ολόκληρο καλοκαίρι δε μπορεί να μου τη σκάσει τώρα! Καλή επιτυχία λοιπόν!

Ελένη Αναστασάκη