Που θα πάει η Ελένη;

16.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και για την Ελένη Μενεγάκη από την αρχή φάνηκε ότι η φετινή χρονιά της ανήκει. Ο «Καφές» της βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και για την Ελένη Μενεγάκη από την αρχή φάνηκε ότι η φετινή χρονιά της ανήκει. Ο «Καφές» της βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση (εκτός από κάποιες μέρες που πέφτει στη δεύτερη) και οι αντίπαλοι της μάταια προσπαθούν να τα βάλουν με την... εγκυμοσύνη της. Γιατί ως γνωστόν, τα σκυλιά και τα παιδιά κλέβουν την παράσταση. Ακόμη κι αν αυτά βρίσκονται στην κοιλιά της μάνας τους.

Και μέσα σε όλα αυτά έρχονται διάφορα σενάρια σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της μάνας Ελένης. Το συμβόλαιο της με τον Alpha λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και το σενάριο που παίζει περισσότερο θέλει την Μενεγάκη να επιστρέφει μετά Βαΐων και Κλάδων στον ΑΝΤ1. Εκεί, δηλαδή, που είναι ο σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος και τον οποίο η Ελένη δυσκολεύεται να αποχωριστεί ακόμη κι επαγγελματικά. Μάλιστα, το ενδεχόμενο της επιστροφής της στο κανάλι είναι πολύ πιθανό, αφού η «πριγκηπέσα του Αμαρουσίου», Ελεονώρα Μελέτη φέτος έχει προβληματίσει κόσμο και κοσμάκη.

Πάντως, η Μενεγάκη κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για το τι πρόκειται να κάνει. Κι όσο τα δημοσιεύματα τη στέλνουν πότε στον ΑΝΤ1 το καλοκαίρι, πότε μετά τη γέννα της και πότε την πάνε σε άλλο κανάλι και περιοχή, αυτή το ρίχνει στο φαΐ. Μες στη λιγούρα είναι και κάθε πρωί επί τρεις ώρες που διαρκεί η εκπομπή «σαβουριάζει» ο, τι γλυκό και φαγητό βρει μπροστά της. Τα σάλια μας πέφτουν όταν τη βλέπουμε να τρώει με λαχτάρα το μπακλαβά κι αν συνεχίσει έτσι η Ελένη, βλέπω από τη λιγούρα να «ρίχνουμε» το παιδί εμείς οι δύσμοιρες τηλεθεάτριες κι ας μην είμαστε... έγκυες!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]