Η Ρομπερτς δεν ζει χωρίς το Ντάνι!

15.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να χει ο πεθερός» αν και στην περίπτωση της Τζούλια Ρόμπερτς την «τύφλα» την έχει η πεθερά!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να χει ο πεθερός» αν και στην περίπτωση της Τζούλια Ρόμπερτς την «τύφλα» την έχει η πεθερά! Άμετι μου χάμετι το έχει βάλει η μητέρα του Ντάνι Μόντερ να χωρίσει το ζευγάρι, επειδή δεν χωνεύει την Τζούλια κι εκεί που λες ότι τα κατάφερε, κάτι γίνεται και τα υποχθόνια σχέδια της ανατρέπονται. Είναι τελικά «σκληρό καρύδι» το ζευγάρι και πολύ περισσότερο η Ρόμπερτς, η οποία παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τον γάμο της.

Μάλιστα, στη βράβευση που της έγινε πριν λίγες μέρες (παρέλαβε το βραβείο της Αμερικανικής Ταινιοθήκης) η Τζούλια δήλωσε πως θα νιώσει απίστευτα μόνη, αν χάσει τον Ντάνι. Και ήταν τέτοιο το σπάσιμο στη φωνή της και δακρυσμένα τα μάτια της, που άπαντες συγκινήθηκαν με τη δημόσια εκδήλωση αγάπης της σταρ προς τον σύζυγό της.

Η δήλωση αυτή της ηθοποιού δεν απευθυνόταν μόνο στην πεθερά της, αλλά και στις «κακές γλώσσες» του Χόλιγουντ που κάθε λίγο και λιγάκι την χωρίζουν με τον σύζυγό της. Άσε, που έτσι διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και θέλουν το ζευγάρι να επισκέπτεται σύμβουλο γάμου, χωρίς όμως θετικά για τον γάμο τους αποτελέσματα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]