"Μαρτάκη, πες αλεύρι... Η Ελεονώρα σε γυρεύει"!

16.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πού ναι, που ναι η Ελεονώρα, ψάξε, ψάξε δεν θα τη βρεις». Αυτό συμβαίνει με την Ελεονώρα Μελέτη τις τελευταίες μέρες - από τότε δηλαδή που στον «Πρωινό Καφέ»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πού ναι, που ναι η Ελεονώρα, ψάξε, ψάξε δεν θα τη βρεις». Αυτό συμβαίνει με την Ελεονώρα Μελέτη τις τελευταίες μέρες - από τότε δηλαδή που στον «Πρωινό Καφέ» πήγε ο Γιώργος Σατσίδης - και για να δούμε λίγο παραπάνω την «πριγκηπέσα», κάνουμε αμάν και πως. Κι εκεί που πήγα να πάθω μελαγχολία ελλείψει σκέρτσου Ελεονώρας, έρχεται καλεσμένος στην εκπομπή ο Κώστας Μαρτάκης και γλίτωσα τα χειρότερα!

Κι αν μέχρι χθες πίστευες ότι φαν του Μαρτάκη είναι μόνο η Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα σε διέψευσε πανηγυρικά. Τις φλέβες της κόβει για πάρτη του κι ευτυχώς που το πρωί της Δευτέρας δεν υπήρχε στα πέριξ του πλατό ένας σουγιάς, διότι κι αυτό θα έκανε. Γιατί, όλα τα υπόλοιπα ως τρελή «Μαρτακίτσα» που είναι, τα έκανε. Τι ρουφηχτά φιλιά του έδωσε. Λίγο ακόμη δηλαδή και θα το ξεκούφαινε το παιδί. Τι του χάιδευε τους καλογυμνασμένους μύες και τους κοιλιακούς - φέτα.

Σα βδέλλα του είχε κολλήσει πάνω και δεν τον άφηνε να κάνει ρούπι. Ούτε καν να λικνίσει λίγο το γυμνασμένο του κορμί και να τρελάνει τα υπόλοιπα κορίτσια, που λόγω Ελεονώρας περιορίστηκαν στο να ζηλεύουν την τύχη της παρουσιάστριας! Κι αν ο Κωστάκης έκανε ένα τσαφ, έσπευδε η Μελέτη να λικνιστεί μαζί του. Έβλεπα το δύσμοιρο το αοιδό και υπέφερα εγώ. Κλειστοφοβία με έπιασε. Άστα, δύσκολη περίπτωση οι... λυσσάρες φαν!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]