"Ο νυν είναι φίλος με τον πρώην. Τι να κάνω";

17.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, στην show biz είναι όλοι μία μεγάλη κι ευτυχισμένη οικογένεια. Νυν, πρώην, μελλοντικοί είναι όλοι τους μια παρέα χωρίς κόμπλεξ, ταμπού, μίση και αλληλοσπαραγμούς.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, στην show biz είναι όλοι μία μεγάλη κι ευτυχισμένη οικογένεια. Νυν, πρώην, μελλοντικοί είναι όλοι τους μια παρέα χωρίς κόμπλεξ, ταμπού, μίση και αλληλοσπαραγμούς. Πάρε τελευταίο παράδειγμα, το Νίκο Αλιάγα και το Νίκο Βουρλιώτη, οι οποίοι είναι καλοί φίλοι και το βράδυ της Δευτέρας τραγούδησαν μαζί στο πάρτι του πρώτου, στο «Αρένα». Που το κακό θα μου πεις και το περίεργο;

Αυτό πίστευα κι εγώ στην αρχή, αλλά όταν τους είδα μαζί στη σκηνή αμέσως αναρωτήθηκα: «βρε τι δεν μου κολλάει, τι δεν μου κολλάει». Κι εκεί που πήγα να σπάσω το κεφάλι μου, τσουπ θυμήθηκα. Βάλια Κακούτη. Το γνωστό μοντέλο για ένα φεγγάρι υπήρξε αγαπημένη του Νίκου Αλιάγα και μέχρι που σκέφτονταν το γάμο, αλλά ας όψεται η απόσταση Παρίσι - Αθήνα που τους χάλασε το ρομάντζο. Τώρα, η Βάλια είναι αγαπημένη του Νίκου Βουρλιώτη κι όπως λένε διάφορες πληροφορίες, το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη και δεν αποκλείεται να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Πρώην και νυν, λοιπόν, είναι καλοί φίλοι και μόνο καλά λόγια έχει να πει ο ένας για τον άλλον. Μιλάμε για ανωτερότητα και «προχώ» κατάσταση, την οποία η Κακούτη μπορεί και να μην συμμερίζεται τόσο. Βλέπεις, το μοντέλο το βράδυ της Δευτέρας έλαμψε δια της απουσίας της από το πάρτι κι έχασε τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσει επί πίστας να άδουν νυν και πρώην αγκαλιασμένοι και αγαπημένοι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]