Κρίση ήταν και πέρασε;

17.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ένα βήμα πριν τον χωρισμό ήθελαν οι φήμες την Αγγελική Δαλιάνη και τον αγαπημένο της, Μάνο Παπαγιάννη. Μάλιστα, όσο το ζευγάρι δεν έκανε κάποιες κοινές εμφανίσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα βήμα πριν τον χωρισμό ήθελαν οι φήμες την Αγγελική Δαλιάνη και τον αγαπημένο της, Μάνο Παπαγιάννη. Μάλιστα, όσο το ζευγάρι δεν έκανε κάποιες κοινές εμφανίσεις (όχι ότι στο παρελθόν μας είχαν «ζαλίσει» σε διάφορες εξόδους), τόσο οι φήμες περί χωρισμού φούντωναν. Ώσπου, την περασμένη εβδομάδα η «Μαρία, η άσχημη» είπε να «ντυθεί» όμορφη και να πάει στην θεατρική πρεμιέρα του καλού της.

Οι ρεπόρτερ μόλις την εντόπισαν, έσπευσαν να πάρουν μία δήλωση της, αλλά δεν κατάφεραν και πολλά πράγματα. Η ηθοποιός παρακολούθησε τον Παπαγιάννη και μόλις τελείωσε η παράσταση «Η θεία από το Σικάγο» έφυγαν μαζί από το θέατρο με τη μηχανή εκείνου. Εννοείται, πως ούτε ο αγαπημένος της έκανε δηλώσεις. Η εμφάνιση τους αυτή έδωσε ένα τέλος στο όσα λέγονται περί χωρισμού, αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι πέρασε μεγάλη κρίση στη σχέση του και ακόμη δεν την έχει ξεπεράσει.

Βέβαια, κάνουν και οι δύο προσπάθειες να «σώσουν» την κατάσταση, αφού το πρόβλημα στη σχέση τους είναι κυρίως ο λίγος χρόνος που έχουν να βρεθούν. Οι αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους έχουν απομακρύνει κι έχουν δημιουργήσει γκρίνια. Γιατί, κατά τα άλλα δεν έχουν προβλήματα μεταξύ τους. Μια χαρά αγαπημένοι είναι. Τώρα αν καταφέρουν να περάσουν αυτό το εμπόδιο, που έχει χωρίσει ζευγάρια και ζευγάρια, θα δείξει.