Ο Μαλέλης τα χώνει στη Μενεγάκη (χοντρά)!

24.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ποιός είδε το Σταμάτη Μαλέλη και δεν τον φοβήθηκε! Και τι δεν είπε ο ισχυρός άντρας του STAR στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "Down Town"!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Ποιός είδε το Σταμάτη Μαλέλη και δεν τον φοβήθηκε! Και τι δεν είπε ο ισχυρός άντρας του STAR στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "Down Town"! Πολλά ήταν τα τηλεοπτικά πρόσωπα που έπιασε στο στόμα του ο Μαλέλης αλλά η "συμπάθειά" του για την Ελένη Μενεγάκη ήταν εκείνη που ξεχώρισε.

Τόσα που της έσουρε της Ωραίας Ελένης ο Μαλέλης, τρομάζω και μόνο που σκέφτομαι τη στιγμή που η Ελένη έπιασε και ξεφύλλισε το εν λόγω περιοδικό.

Να σου θυμίσω αγαπημένη, πως η Μενεγάκη έστειλε η ίδια (με καταγγελία της) στο ΕΣΡ τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και ο Μαλέλης ακόμα δεν χώνεψε το πρόστιμο 40.000 ευρώ που πήρε το κανάλι το οποίο διευθύνει!

Όταν η δημοσιογράφος ρωτάει το Μαλέλη αν έχει ανοίξει πόλεμο με τη Μενεγάκη, εκείνος μας καθησυχάζει τονίζοντας πως πόλεμος δεν υπάρχει και ο καθένας κάνει τη δουλειά του! Αμ δε! Ο πόλεμος άνοιξε στην αμέσως επόμενη απάντηση του διευθυντή προγράμματος του STAR στην oποία λέει ευθέως την άποψη που τρέφει για την Ωραία Ελένη, η οποία συνοψίζεται στα εξής "τρυφερά":

"Δεν έχουμε τίποτα κοινό, δεν θα ασχολιόμουν μαζί της, δεν θα κάναμε ποτέ παρέα! Η κυρία Μενεγάκη μας έκανε καταγγελία στο Ραδιοτηλεοπτικό Σμυβούλιο για να φάμε πρόστιμο. Αυτή η κυρία γνωρίζει πως θα μπορούσα να της κάνω 100 καταγγελίες την ημέρα στο ΕΣΡ... Κάποιοι θεωρούν πως το να είναι τηλεπαρουσιάστριες και να έχουν το αντίστιχο life style είναι τρόπος ζωής. Με τη Μενεγάκη μας χωρίζει χάος σκέψης και με λυπεί ακόμα και το ότι ασχολούμαι μαζί της"!

Άουτς, αυτό το χάος σκέψης πολύ έτσουξε αλλά δεν ήταν μόνο αυτό που χωρίζει το Μαλέλη από την παρουσιάστρια του πρωινού στον Άλφα. Ο Σταμάτης Μαλέλης ασχολήθηκε και με το πνευματικό επίπεδο της Μενεγάκη και η γνώμη του καθόλου δεν θα της αρέσει:

"Η Ελένη αν έχει διαβάσει ένα βιβλίο στη ζωή της αυτό θα είναι ο Τσελεμεντές", ενώ τα σχόλιά του για τον τρόπο που διαχειρίστηκε η Μενεγάκη το διαζύγιο της, σπάνε κόκαλα:

"Όταν βγάζεις ανακοίνωση ότι χώρισες, όταν βγαίνεις θλιμμένη στην εκπομπή σου φορώντας μαύρα, σιγοκλαίς και διαδίδεις μέσω των συναδέλφων σου 'πόσο στεναχωρημένη είναι η Μενεγάκη', τι κάνεις; Δεν τα κάνεις όλα αυτά για ν' αναπαραχθούν; (...) Πότε ασχοληθήκαμε με τα παιδιά της; Ποτέ μα ποτέ! Η ίδια τα βγάζει και τα φωτογραφίζει -από τότε που γεννήθηκαν τα έχει διαρκώς μπροστά σε ένα φακό"!

Και στο σημείο εκείνο ο Μαλέλης αποκαλύπτει πως ο σταθμός του θα σταματήσει να ασχολείται πλέον με τη Μενεγάκη τουλάχιστον όσον αφορά τα προσωπικά της! Κι εκεί που λες αγαπημένη πως σηκώθηκε μια σημαία ανακωχής στον πόλεμο τούτο, ο Μαλέλης αποφασίζει να πει τη γνώμη του και για το πώς θα τα πάει η Μενεγάκη στην εκπομπή της αυτή τη σεζόν! Κι εκεί ξεκινάνε πάλι τα προσωπικά:

"Αν παίξει με την προσωπική της ζωή όπως κάνει κάθε χρόνο, μάλλον θα τα πάει καλά. Προσωπικά είμαι βέβαιος. Θα προσπαθήσει να ιντριγκάρει το κοινό προβάλλοντας τη σχέση της".

Εγώ πάντως θα ήθελα μια αντάξια απάντηση δια στόματος Μενεγάκη, γιατί δεν μπορεί να έχει διαβάσει μόνο τον Τσελεμεντέ, το αποκλείω! Σκέψου πως πέρασε και η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου από την εκπομπή της που έχει γράψει δεκάδες βιβλία....μαγειρικής!

Η αγαπημένη σου Κατίνα (Κ.Π)