Βίσση-Νομικού-Μαγγίρα: τι τις ενώνει;

23.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Κάθε χρόνο τέτοια εποχή πέφτουν βροχή οι αλλαγές και μη νομίζεις ότι μόνο εγώ και εσύ τρέχουμε σαν τις τρελές στο κομμωτήριο για ανταύγειες, βαφές και τα λοιπά αλλά και οι διάσημες φίλες μας!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή πέφτουν βροχή οι αλλαγές και μη νομίζεις ότι μόνο εγώ και εσύ τρέχουμε σαν τις τρελές στο κομμωτήριο για ανταύγειες, βαφές και τα λοιπά αλλά και οι διάσημες φίλες μας! Τι ενώνει άραγε τη Δούκισσα Νομικού, την Άννα Βίσση και τη Μπέτυ Μαγγίρα; Μα η αγάπη τους για τις τρίχες βεβαίως βεβαίως!


Σου λέει το πάθος τους για αλλαγή, είναι σαν φωτεινός φάρος στο μυαλό τους( και για μένα ήταν μέχρι πρόσφατα που με ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να αλλάξω φάρο) και φυσικά αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς. Εξάλλου για τι ζούμε και εμείς οι γυναίκες χρυσή μου για μια κουρούπα και ένα κούτελο!

Έτσι και η Αννούλα η Βίσση αποφάσισε ότι πριν πέσει με τα μούτρα στο ξενύχτι και για να δείχνει όσο γίνεται πιο κουκλίτσα δίπλα στο Θεό Σάκη επί της γης το γύρισε: "Γεια σου, Ελλάδα. Από σήμερα είμαι και πάλι ξανθιά!!!", έγραψε στο δίκτυο twitter μέσω του οποίου ενημερώνει τους φαν της για (σχεδόν) όλες τις κινήσεις!


Η Δούκισσα Νομικού από την άλλη γυρίζει στη φύση αφού μπορεί να καθιερώθηκε στο μυαλουδάκι μας ως ξανθιά, όμως στο ξεκίνημα της μας κέρδισε ως μελαχρινή. Έτσι μετά από 3 περίπου χρόνια γυρίζει στο αγαπημένο τις καστανό και με μισή καρδιά στο λέω χρυσή μου και αυτό της πάει πολύ!

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε μια κρίση ανανέωσης αποφάσισε να αλλάξει κουπ. Σου λέει η Μπέτυ που παρακολουθεί τη μόδα νυχθημερόν είπε να τολμήσει να κόψει αφέλειες και να αλλάξει όλο της το κάρμα.


Εγώ πάλι θέλω αλλαγή να κάνω αλλά δεν ξέρω τι θέλω να αλλάξω. Αλλαγή χρώματος θα είναι αυτή ή αλλαγή κουρέματος δεν ξέρω για σένα χρυσή μου εγώ με βλέπω να το βάφω ξανθό πλατίνα γιατί πολλοί λένε ότι σε μένα είναι σα φυσικό! Να παρεξηγηθώ;

Ελένη Αναστασάκη