Ράπτη- Μαρακάκης:δυο ξένοι στην ίδια πόλη

24.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Το ζεύγος Έλενα Ράπτη-Γιάννης Μαρακάκης με έχει μπερδέψει τελείως. Πραγματικά έχω αρχίσει να αμφιβάλω για το αν είναι μαζί τα παιδιά αφού όπως φαίνεται διασκεδάζουν χωριστά πολύ συχνά τελευταία.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Το ζεύγος Έλενα Ράπτη-Γιάννης Μαρακάκης με έχει μπερδέψει τελείως. Πραγματικά έχω αρχίσει να αμφιβάλω για το αν είναι μαζί τα παιδιά αφού όπως φαίνεται διασκεδάζουν χωριστά πολύ συχνά τελευταία.


Η σέξι βουλευτίνα βρέθηκε που λες στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα και εκείνη βρέθηκε να διασκεδάζει στον αγαπημένο της Αντώνη Ρέμο στο «Politeia Live Clubbing?παρέα με τις φιλενάδες της ενώ ο γοητευτικός δικηγόρος της καρδιάς της βρέθηκε να κάνει ακριβώς το ίδιο (αφού ήταν και εκείνος Θεσσαλονίκη λόγω υποχρεώσεων όπως διαβάζω στο περιοδικό HELLO) δηλαδή να ακούει το Ρέμο live το επόμενο βράδυ.


Σου λέει Έλενα και Γιάννης ενώ ήταν στην ίδια πόλη δεν μίλησαν ούτε μια φορά στο τηλέφωνο, όπως διαβάζω στο περιοδικό. Πολύ περίεργα πράγμα είναι αυτά αφού στις αρχές Αυγούστου κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες της επανασύνδεσης του ζεύγους.
Τώρα τελευταία όμως οι ξεχωριστές εμφανίσεις τους έχουν πυκνώσει πολύ, αφού τον Γιάννη τον πήρε το μάτι μου με μεγάλη αντροπαρέα να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε in μπαράκι των νοτίων προαστίων και ήταν στα σύννεφα από τη χαρά του!

Είναι δυνατόν να περνάς τόσο καλά μακριά από τον έρωτα της ζωή σου; Και καλά να δεχτώ ότι μπορεί να ήταν boys night αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ-Γιαννιού! Δεν το χωράει ο νους μου ότι ένας τέτοιος μεγάλος και τρανός έρωτας μπορεί να χαθεί έτσι εύκολα...


Ελένη Αναστασάκη