Ο Μουτσινάς έκανε... Ιώβ τον Γρηγόρη!

23.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μαθήματα ψυχραιμίας» είναι ο Νίκος Μουτσινάς για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος αν αντέξει να έχει το πρώην «κους ? κουςάκι» μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε θα μιλάμε για τον νέο... Ιώβ!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μαθήματα ψυχραιμίας» είναι ο Νίκος Μουτσινάς για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος αν αντέξει να έχει το πρώην «κους - κουςάκι» μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε θα μιλάμε για τον νέο... Ιώβ! Την παροιμία «ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα» μου θυμίζει ο Μουτσινάς κάθε φορά που βλέπω τον «Όμορφο κόσμο το πρωί». Η γλώσσα του πάει ροδάνι, διακόπτει συνεχώς τον Γρηγόρη για να πει το αστείο του, ενώ ενίοτε παίρνει πρωτοβουλίες πρώτου παρουσιαστή.

Με τη φόρα που έχει πάρει τον βλέπω να κάνεις τους άλλους, μαζί και τον Αρναούτογλου να σηκώνουν δειλά το χεράκι τους να τον ρωτήσουν, αν τους επιτρέπει να μιλήσουν! Αμ, το άλλο; Μη δει κάμερα τσουπ μοστράρει τη μούρη και στέλνει φιλάκια στους τηλεθεατές, διότι στην εν λόγω εκπομπή δεν είναι μόνο ο Γρηγόρης το «καλό παιδί». Είναι και αυτός κι έχει και χιούμορ από πάνω. Να σου πει αστείο ο Μουτσινάς, να πέσεις κάτω στα πατώματα και να χτυπιέσαι σαν το... χταβόδι από τα γέλια.

Φαίνεται, πως το πρώην «κους - κουςάκι» άμα συμφώνησε να γίνει συμπαρουσιαστής του Γρηγόρη, δεν ήθελε να γίνει μία νέα... Χρουσαλά, μια Καλομοίρα, μια Τάνια Ιακωβίδου ή έστω ένας Κωνσταντίνος Αγγελίδης, που δεν έβγαζαν κιχ κι έτρωγαν τούρτες από πάνω! Και σωστά σκέφτηκε, αλλά έτσι που το πάει, στο τέλος ο Αρναούτογλου θα τρώει τις τούρτες. Γιατί βλέπεις αυτός, ανάγκα τηλεθέασης κι εγκυμονούσας Ελένης, δείχνει ιώβεια υπομονή στον... οδοστρωτήρα Μουτσινά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]