Η Παπουτσάκη μίλησε για τον Καραφώτη!

23.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Εγώ, δεν, δεν, δεν. Εγώ, όχι, όχι, ναι, ναι. Εγώ, ξέρεις, δεν....». Με λίγες λέξεις και καλές η Κατερίνα Παπουτσάκη περιέγραψε τη σχέση της με τον Κώστα Καραφώτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Εγώ, δεν, δεν, δεν. Εγώ, όχι, όχι, ναι, ναι. Εγώ, ξέρεις, δεν....». Με λίγες λέξεις και καλές η Κατερίνα Παπουτσάκη περιέγραψε τη σχέση της με τον Κώστα Καραφώτη κι από αυτά που είπε καταλαβαίνουμε όλοι ότι το ζευγάρι ζει έναν.... θυελλώδη έρωτα! Η Κατερίνα - που αν δεν γινόταν ηθοποιός, θα μπορούσε να ήταν ακαδημαϊκός με την ευφράδεια λόγου - ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση, «Ούτε γάτα και ζημιά» και μίλησε για τη σχέση της με τον Κώστα.

Με πολύ κόπο, αλλά ωραίο τρόπο (κουνούσε έντονα τα χέρια, τόνιζε τα «δεν», χτυπούσε τα στήθη της. Ούτε στην Επίδαυρο να ήταν) αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη με τον καλό της, ότι αν κι έχουν λίγο χρόνο μαζί, προσπαθούν να τον περνούν ποιοτικά, ότι δε ζηλεύει κι ότι πλέον συνήθισε με τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση τους. Στην αρχή, βλέπεις, αγχωνόταν με όλο αυτό το σούσουρο και είχε πάθει σοκ, αλλά πλέον συμβιβάστηκε με την ιδέα ότι την ερωτεύθηκε ο... Τζορτζ Κλούνεϊ της Ελλάδας (ως προς τη δημοσιότητα) και ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

Η Κατερίνα μίλησε και για τον εαυτό της (ε τι όλο για τον Καραφώτη θα λέει;) λέγοντας ότι δεν αλλάζει τον χαρακτήρα της για κανέναν άνδρα κι αν κάποιος θελήσει να την αλλάξει, τότε φεύγει. Θα πρέπει να το προσέξει αυτό ο Κωστάκης, διότι δεν αστειεύεται το Κατερινιώ! Επίσης, αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος της, της έκανε μία έκπληξη πριν την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, όπου διακόσμησε το καμαρίνι της. Σνιφ, σνιφ. Τι γλυκούλης.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]