Ο "καλός στρατιώτης" Ανδρέας Μικρούτσικος!

25.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν σε ξανακούσω να λες ότι το «καλό παιδί» της τηλεόρασης είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, θα σε βάλω για τιμωρία να τρέξεις δέκα φορές τον γύρο της Φιλοθέης μαζί με την Δέσποινα Βανδή!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν σε ξανακούσω να λες ότι το «καλό παιδί» της τηλεόρασης είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, θα σε βάλω για τιμωρία να τρέξεις δέκα φορές τον γύρο της Φιλοθέης μαζί με την Δέσποινα Βανδή! Όχι το «καλό», αλλά το «καλυτερότερο παιδί» της τηλεόρασης είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και το αυτό μπορούν να σου επιβεβαιώσουν πρώην και νυν εργοδότες του. Ο, τι κι αν του προτείνουν να κάνει ο Ανδρέας είναι απίκο και δεν φέρνει ποτέ αντίρρηση.

Ακόμη και αν του ζητήσουν να κλείσει «τρύπες» αυτός ωσάν... στόκος σπεύδει ταχέως να τις κλείσει. Αυτό είναι που λέμε «καλός στρατιώτης» κι αν δεν μιλούσε τόσο πολύ θα είχαμε να κάνουμε με ένα... στρατιωτάκι ακούνητο, αμίλητο! Αλλά κανείς δεν είναι τέλειος σε αυτόν τον κόσμο. Εξάλλου, ο άνθρωπος προσφέρει τέτοιο... θεάρεστο έργο στους εργοδότες του κι εμείς θα κολλήσουμε σε λεπτομέρειες; Κι όλα αυτά δεν τα έβγαλα εγώ από το μυαλό μου.

Ο ίδιος το είπε στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, όπου αποκάλυψε ότι όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση μόνο μία φορά πρότεινε εκπομπή ο ίδιος. Τους «Άνδρες έτοιμοι για όλα». Τις υπόλοιπες, πρωινά και reality, τον έβαζαν να τα κάνει και αυτός ως... καλός στρατιώτης δεν έφερνε αντίρρηση. Πάντως, έφερνε και νούμερα και όπως είπε σε μία συνέντευξή του, για το λόγο αυτό τον είχαν βάλει να «παίξει» τον διευθυντή του Fame Story 1 κι όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο «μετριόφρων στρατιώτης» μετά την έλευση του το reality έκανε μεγάλα νούμερα. Να κάτι τέτοια λέει για τον εαυτό του και δίπλα η Δήμητρα Ρουμπέση μένει βουβή να τον καμαρώνει!