Τα "νυχτοπερπατήματα" του Ρέμου!

25.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από που μπορείς να υποψιαστείς ότι ο Αντώνης Ρέμος μάλλον έχει χωρίσει με την Ζέτα Μακρυπούλια; Ή έστω περνάει σοβαρή κρίση η σχέση τους; Από τις νυχτερινές εξόδους του αοιδού.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από που μπορείς να υποψιαστείς ότι ο Αντώνης Ρέμος μάλλον έχει χωρίσει με την Ζέτα Μακρυπούλια; Ή έστω περνάει σοβαρή κρίση η σχέση τους; Από τις νυχτερινές εξόδους του αοιδού. Όπως την πρώτη φορά που είχε χωρίσει με την Ζέτα, έτσι και τώρα ο Ρέμος δεν έχει αφήσει μπουζούκι για μπουζούκι που να μην το επισκεφθεί.

Μία δε φτουράει η Ελεονώρα Μελέτη μπροστά του, αφού δεν περνάει μέρα που να μην δούμε φωτογραφία του Ρέμου από κάποιο κέντρο. Και να φανταστείς ότι δεν έχουν ανοίξει ακόμη πολλά μαγαζιά. «Υπερκόπωση» θα πάθαινε ο αοιδός. Πάλι καλά, που έχουν ρεπό και μπορεί να ξεκουραστεί δύο μέρες. Ε, αυτά τα νυχτοπερπατήματα βλέπουν και δεν θέλουν πολύ να πουν μετά βεβαιότητας ότι Ρέμος - Μακρυπούλια έχουν χωρίσει, αφού και την πρώτη φορά ο Αντώνης έβγαινε συνέχεια έξω με ανδροπαρέα.

Δεν τον κράταγε το σπίτι του. Πάντως, ο αοιδός αποφεύγει να αναφερθεί στη σχέση του με την Ζέτα κι αν ισχύουν τα όσα ακούγονται περί χωρισμού. Όσο για τα ξενύχτια, αυτά μάλλον θα περιοριστούν σιγά σιγά, αφού ξεκινούν οι πρόβες για τις εμφανίσεις του με την Μαρινέλλα στο «Αρένα».