"Μούφα" το... ειδύλλιο Ανιστον - Μπλουμ!

25.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκεί που πήγαμε να χαρούμε λίγο, επειδή η Τζένιφερ Άνιστον βρήκε νέο αγαπημένο και δη τον Ορλάντο Μπλουμ, μαθαίνουμε ότι ο εν λόγω «βγαίνει» με ένα μοντέλο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί που πήγαμε να χαρούμε λίγο, επειδή η Τζένιφερ Άνιστον βρήκε νέο αγαπημένο και δη τον Ορλάντο Μπλουμ, μαθαίνουμε ότι ο εν λόγω «βγαίνει» με ένα μοντέλο και ουδεμία σχέση έχει με την Τζένιφερ. Ο διάσημος ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό έχει σχέση με ένα μοντέλο από την Αυστραλία, την Μιράντα Κερ με την οποία ήταν φίλοι για χρόνια και ξαφνικά τους προέκυψε έρωτας.

Θες το πάθος να τους βγήκε μετά τις ερωτικές περιπτύξεις και το «πλησίασμα» του Ορλάντο με την Άνιστον στο Μεξικό, τον προηγούμενο μήνα; Λες να ναι τόσο γκαντέμω η «δικιά» μας και να ισχύσει γι ακόμη μία φορά στην περίπτωση της το... Αλλού τρως, αλλού πίνει, αλλού πας και το δίνεις; Ποιος ξέρει; Το σίγουρο είναι πως ο Μπλουμ έχει σχέση με τη νεαρή Κερ και μάλιστα οι δυο τους μαζί με κοριτσοπαρέα ήταν στο αυτοκίνητο του ηθοποιού, όταν είχε ατύχημα πριν λίγες μέρες.

Εκεί, άλλωστε, αποδίδουν την απροσεξία του Ορλάντο (δεν είχε πιεει, ούτε ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών), αν κι ακόμη οι αρχές (που ερευνούν την υπόθεση) δεν έχουν καταλάβει γιατί ο Μπλουμ εγκατέλειψε αρχικά τον τόπο του ατυχήματος για να επιστρέψει αμέσως μόλις είδε ότι τον απαθανάτισε ένας παπαράτσι. Με τόσες γυναίκες στο αυτοκίνητο να ουρλιάζουν, τι να κάνει ο άνθρωπος; Έφυγε άρον άρον. Αυτό δεν το σκέφτηκαν; Πάντως, η ιστορία με το ατύχημα δεν έχει κλείσει και οι Αρχές εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο. Στα κάτεργαρα να τον κλείσουν, αν κορόιδεψε την Τζένιφερ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]