Το "καυτό φιλί" του Ψινάκη στον κουμπάρο!

29.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέχρι χθες ήξερα ότι ισχύει το... «Ο κουμπάρος και η κουμπάρα», ενώ την εκδοχή... «Ο κουμπάρος και ο κουμπάρος» μήτε που την είχα σκεφτεί. Αλλά όταν έχεις να κάνεις με τον Ηλία Ψινάκη σε αυτό το ρόλο, όλα να τα περιμένεις. Ο δαιμόνιος μάνατζερ βρέθηκε στην πρεμιέρα της Πέγκυς Ζήνα και του Πασχάλη Τερζή στην «Ιερά Οδό» και δεν άφησε σε ησυχία τον κουμπάρο του και σύζυγο της Ζήνα, Γιώργο Λύρα.

Ένα μικρό σοκ έπαθα όταν είδα φωτογραφίες που απαθανάτιζαν το Ηλία να φιλάει στο στόμα τον Λύρα. Εξ’ ου και το.... «Ο κουμπάρος και ο κουμπάρος». Είναι δυνατόν η κουμπάρα να άδει πάνω στην πίστα και κάτω οι κουμπάροι να την έχουν δει... French kiss; Πόσο «προχώ» να είναι κι αυτή η δόλια κουμπαριά; Ωστόσο, παρατηρώντας λίγο τις φωτογραφίες, καταλαβαίνεις το χέρι του Ηλία ανάμεσα στα χείλη των κουμπάρων κι έρχεται η καρδιά στη θέση σου που δεν θα πέσει φωτιά να μας κάψει με τα «Σόδομα και τα Γόμορρα».

Άσε, που αυτή ήταν ακόμη μία πλάκα του Ψινάκη, οποίος είπε να αποσπάσει λίγο την προσοχή όλων, οι οποίοι είχαν «καρφωθεί» πάνω στον Τερζή και την Ζήνα. Ο Λύρας κατάλαβε την πλάκα του κουμπάρου, το ίδιο και η κουμπάρα επί πίστας και όλοι μαζί έσκασαν στα γέλια. Οι θαμώνες, πάλι, δεν κατάλαβαν τι έγινε και οι περισσότεροι που είδαν το «φιλί» άρχισαν το σταυροκόπημα που μπροστά τους εκτυλισσόταν της... «κουμπαριάς το πανηγύρι»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]