Η μητέρα του Ρέμου στην πρεμιέρα της Ζέτας!

29.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρεμιέρα είχε στο θέατρο η Ζέτα Μακρυπούλια και το βράδυ εκείνο έλαμψε δια της απουσίας του ο Αντώνης Ρέμος! Βρε Αντώνης εδώ, Αντώνης εκεί, πουθενά ο Αντωνάκης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρεμιέρα είχε στο θέατρο η Ζέτα Μακρυπούλια και το βράδυ εκείνο έλαμψε δια της απουσίας του ο Αντώνης Ρέμος! Βρε Αντώνης εδώ, Αντώνης εκεί, πουθενά ο Αντωνάκης και όλοι αναρωτιόντουσαν που είναι ο αοιδός και δεν πήγε να δει την καλή(;) του στην πρεμιέρα της. Άσε, που δεν ήθελαν και πολύ για να πιστέψουν τις φήμες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει, αλλά δεν το ανακοινώνει.

Γιατί σου λέει ο άλλος με το φτωχό του το μυαλό: αν δεν πήγε ο Ρέμος σε αυτή τη σημαντική για την Ζέτα μέρα αποκλείεται να είναι μαζί. Τα σωστά ζευγάρια δεν κάνουν έτσι. Κι εκεί, που νομίζεις ότι έβγαλες είδηση, τσουπ διακρίνεις στο πλήθος την «πεθερά»! Η μητέρα του Ρέμου πήγε στην παράσταση μαζί με τα «συμπεθέρια» - γονείς και αδέλφια της Ζέτας - και στο τέλος όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν ευτυχισμένοι και αγκαλιασμένοι.

Βλέποντας, λοιπόν, αυτή την «οικογενειακή» φωτογραφία και την Ζέτα αγκαλιά με την «πεθερά» μόνο χωρισμένη με τον αοιδό δεν τη λες. Γιατί, η ιστορία μας έχει διδάξει ότι σε έναν χωρισμό η «πεθερά» είναι αυτή που πρώτη σηκώνει το «λάβαρο» (για να μην κουράζεται και ο γιόκας της), τηρώντας τους... ηθικούς κανόνες του χωρισμού. Και δεν πηγαίνει σε πρεμιέρες της πρώην «νύφης». Εκτός κι αν είναι η «προχώ πεθερά», οπότε να τη κάνουμε σήριαλ!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]