Παντρεύτηκε ο 'Ερικ Κλάπτον

03.01.2002
Αγαπημένη μου Ειρήνη, δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρουν οι ειδήσεις για ροκ σταρς, όπως ο 'Ερικ Κλάπτον, σίγουρα όμως θα σου τραβήξει την προσοχή το γεγονός ότι παντρεύτηκε την καλή του στα... κρυφά.
Αγαπημένη μου Ειρήνη,


δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρουν οι ειδήσεις για ροκ σταρς, όπως ο 'Ερικ Κλάπτον, σίγουρα όμως θα σου τραβήξει την προσοχή το γεγονός ότι παντρεύτηκε την καλή του στα... κρυφά.

Η μυστική τελετή, ανάμεσα στον 56χρονο κιθαρίστα και την αρχιτέκτονα Melia McEnery, πραγματοποιήθηκε την πρώτη μέρα του νέου χρόνου, παρόντων λίγων καλών φίλων, αλλά και των παιδιών του 'Ερικ, της Julie Rose και της Ruth Patricia.

Ο ιερέας του ναού, στον οποίο τελέστηκε το μυστήριο, δήλωσε ότι γνώριζε αρκετό καιρό για τον γάμο και ότι βοήθησε το ζευγάρι να οργανωθεί, όμως τόνισε ότι κανένας από τους λίγους καλεσμένους δεν γνώριζε για ποιον ακριβώς λόγο θα πήγαινε στην Εκκλησία.

Ο 'Ερικ φορούσε ένα μαύρο κοστούμι (Αρμάνι αν κατάλαβα καλά από τους... πληροφοριοδότες μου), ενώ οι νιόπαντροι αμέσως μετά τον γάμο τους απέδωσαν τιμές στον απελθέντα γιο του γαμπρού. Δεν ξέρω αν το θυμάσαι, όμως ο γιος του 'Ερικ έπεσε το 1991 από τον 53ο όροφο ενός διαμερίσματος στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, σε ηλικία μόλις 4 ετών. Το τραγικό αυτό γεγονός ενέπνευσε τον κιθαρίστα να γράψει το ''Tears in Heaven''.

Τώρα, το γιατί παντρεύτηκαν κρυφά από όλους, γιατί δεν ήθελαν να το ξέρει κανένας πριν έρθει στην Εκκλησία δεν το ξέρω, γι' αυτό και δεν μπορώ να το σχολιάσω. 'Ομως κάτι θα ήξεραν αυτοί, για να τα οργανώσουν έτσι τα πράγματα... Μην τους κυνηγούν και οι παπαράτσι, την ώρα που θα ήθελαν να απολαύσουν τον έρωτά τους...