Προκάλεσε και πάλι ο Ψινάκης!

30.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σιγά μην πήγαινε ο Ηλίας Ψινάκης σε βραβεία και άφηνε να περάσει απαρατήρητη η παρουσία του ή έστω περιοριζόταν στο ρόλο ενός απλού... απονεμητή!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σιγά μην πήγαινε ο Ηλίας Ψινάκης σε βραβεία και άφηνε να περάσει απαρατήρητη η παρουσία του ή έστω περιοριζόταν στο ρόλο ενός απλού... απονεμητή! Αυτά είναι για τους... κοινούς θνητούς και ουχί για κοτζάμ Ηλία Ψινάκη, ο οποίος στα «Αρίων» είπε να κάνει μία διαφορετική εμφάνιση.

Στα βραβεία του MAD το καλοκαίρι είχε ντυθεί «γυναικάρα με τα μοβ και το φαλλικό κότσο», τώρα είπε να ντυθεί... τζόβενο, τραγουδώντας ραπ. Είχε ζωγραφίσει και μουσάκι και ήταν φτυστός ο... Τζόνι Ντεπ. Τρομάρα μας. Το κοινό ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση του Ψινάκη και χειροκρότησε θερμά την προσπάθεια του να τραγουδήσει και να χορέψει ραπ. «Θεά, θεά» φώναζε από κάτω η νεολαία, που φάνηκε ότι εκτίμησε τον μάνατζερ σε ρόλο «τζόβενου»!

Ο Ψινάκης έδωσε το βραβείο για τον «καλύτερο δίσκο παραδοσιακής ελληνικής μουσικής» και μάταια ο Χρήστος Φερεντίνος προσπάθησε να σταματήσει τον... στόμα του Ηλία, που γι’ ακόμη μία φορά έλεγε τα γνωστά του. Βέβαια, με τον δικό του τρόπο είπε και μεγάλες αλήθειες, όπως τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι νικητής της κατηγορίας ήταν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο οποίος όμως - ω τι έκπληξη - δεν ήταν εκεί για να παραλάβει το βραβείο του. «Χε... να έρθει» είπε ο Ψινάκης και ο Φερεντίνος προσπάθησε να καλύψει την ατάκα του Ηλία, που δε λέει να διαβάζει το οτοκιού, όπως όλοι οι υπόλοιποι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]