Βραβεία "Αρίων": Από οργάνωση καλά, αλλά...

30.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ωραίοι είμαστε, αλλά πόσοι είμαστε» θυμίζουν τα μουσικά βραβεία «Αρίων», που κάθε χρόνο από άποψη προσέλευσης είναι... κάθε πέρυσι και καλύτερα!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ωραίοι είμαστε, αλλά πόσοι είμαστε» θυμίζουν τα μουσικά βραβεία «Αρίων», που κάθε χρόνο από άποψη προσέλευσης είναι... κάθε πέρυσι και καλύτερα! Οι απουσίες των καλλιτεχνών στην 6η τελετή ήταν πολλές, πάρα πολλές, σε αντίθεση με τις παρουσίες, αφού φέτος λίγοι ήταν οι τραγουδιστές εκείνοι που έδωσαν το «παρών» τους.

Πάλι καλά, δηλαδή, που βρέθηκαν εκεί ο Πασχάλης Τερζής, η Πέγκυ Ζήνα, η Έλλη Κοκκίνου, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Γλυκερία, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Χρήστος Δάντης για να δώσουν λίγη αίγλη, μιας και κάθε χρόνο αυτή χάνεται. Και πάλι καλά που έδωσαν τιμητικό βραβείο στην Μαρινέλλα, η οποία με την παρουσία της λάμπρυνε τη βραδιά, από όλες τις απόψεις. Κι αν οι καλλιτέχνες - που τα Αρίων τους ενδιαφέρουν άμεσα - συνεχίζουν να τα σνομπάρουν, δεν κάνουν το ίδιο οι πολιτικοί, οι οποίοι είναι κάτι σαν... όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Οι κερκίδες του γηπέδου του Ταε Κβο Ντο ήταν γεμάτες από πολιτικούς - από την Ντόρα Μπακογιάννη μέχρι τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Βαϊτση Αποστολάτο -, ενώ βροντερό «παρών» έδωσαν τα αστέρια του ΑΝΤ1. Ε, άμα δεν βοηθήσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.

Πάντως, οργανωτικά η τελετή ήταν αξιοπρεπής και η συνδρομή του MAD ήταν εμφανής. Ωραία σκηνικά, πολύ καλές οι χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, ωραία βιντεάκια, ενώ συγκινητικό ήταν το αφιέρωμα στην Μαρινέλλα. Ωστόσο, γι ακόμη μία φορά υπήρξε σύγχυση στις κατηγορίες και μεγάλο μπέρδεμα για το είδος του τραγουδιού. Ας πούμε, στην κατηγορία «καλύτερος λαϊκός δίσκος» υποψήφιο ήταν και το «Live» του Μιχάλη Χατζηγιάννη κι άντε βρες εσύ λαϊκά στοιχεία στο «Όλα ή τίποτα»! Πάλι καλά που στην εν λόγω κατηγορία το βραβείο πήρε ο Πασχάλης Τερζής, διότι με τη φόρα που είχε ο Χατζηγιάννης χθες, σαρώνοντας τα βραβεία, θα έβγαινε μέχρι και «καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής». Επίσης, από τις υποψηφιότητες έλειπαν ονόματα που την προηγούμενη χρονιά είχαν κάνει επιτυχία, όπως ο Νίκος Βέρτης. Αλήθεια, γιατί δεν ήταν υποψήφιος κανείς τραγουδιστής της Heaven;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]