Αποκλεισμένη...show biz

08.01.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το χιόνι που έπεσε στην Αττική το Σαββατοκύριακο εγκλώβισε στα σπίτια εκτός από εμάς τους κοινούς θνητούς και πολλούς celebrities του τόπου, αρκετοί εκ των οποίων αναγκάστηκαν να μην πάνε ακόμη και στη δουλειά τους.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το χιόνι που έπεσε στην Αττική το Σαββατοκύριακο εγκλώβισε στα σπίτια εκτός από εμάς τους κοινούς θνητούς και πολλούς celebrities του τόπου, αρκετοί εκ των οποίων αναγκάστηκαν να μην πάνε ακόμη και στη δουλειά τους. Κάποιοι, εργασιομανείς ως είναι, εκνευρίστηκαν που έχασαν μια μέρα δουλειάς κι έμειναν στα σπίτια τους παγιδευμένοι ωσάν τα ποντίκια. Άλλοι, άδραξαν της ευκαιρίας και βγήκαν να παίξουν με το χιόνι και να φωτογραφηθούν σε πόζες τύπου "οι Εσκιμώοι βγήκαν παγανιά στα βόρεια Προάστια".

Στην περίπτωση αυτή, ανήκουν η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά οι οποίοι, μπορεί να αποκλείστηκαν στο Καστρί όπου μένουν, έντυσαν όμως το γιο τους σαν κρεμμύδι και βγήκαν να παίξουν ένα...οικογενειακό χιονοπόλεμο. Το ίδιο έπραξαν, λίγο παρακάτω, και η Βάσια Παναγοπούλου μαζί με την κόρη της και μια γειτόνισσα με το παιδί της. Το ότι δεν κατάφερε να πάει στο θέατρο, διόλου δεν την κατέβαλε αφού στην πλειοψηφία τους τα θέατρα ήταν κλειστά. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος πέρασαν ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο στο σπίτι τους στην Κηφισιά όπου έπαιξαν χιονοπόλεμο, ήπιαν ποντς για να ζεσταθούν, έφαγαν φιδέ και...χουχούνισαν στον καναπέ. Οι ειδυλλιακές στιγμές τελείωσαν τη Δευτέρα, αφού η Ελένη έπρεπε να πάει στην εκπομπή της, τον Πρωινό Καφέ. Αν και καταταλαιπωρήθηκε στους παγωμένους δρόμους, έφτασε στον τελικό της στόχο. Ο Μικρούτσικος, πάλι, πήγε στην εν λόγω εκπομπή με μία σχετική ευκολία καθότι διαθέτει ένα 4Χ4.

Άπαξ, ξεθαρέψεις και πεις μπροστά στον Σάκη Ρουβά έστω ένα "χιόνια στο καμπαναριό", το λιγότερο που μπορεί να σου κάνει, είναι να σε στείλει σε αυτό για να ...αγναντεύεις όλο το χωριό! Ο λόγος είναι απλός και απόλυτα ανθρώπινος: το Σάββατο είχε τα γενέθλιά του κι εξαιτίας της κακοκαιρίας αναγκάστηκε να τα αναβάλει αφού οι επίτιμοι προσκεκλημένοι του πάρτι, Νάνα Μούσχουρη και Λάκης Λαζόπουλος ήταν αδύνατο να φθάσουν μέχρι το Νέο Βουτζά. Θύμα του χιονιά έπεσε και ο Πάνος Μιχαλόπουλος ο οποίος μπορεί το Σάββατο να έφθασε στο θέατρο μετά κόπου και...αγροτικού αυτοκινήτου, την Κυριακή όμως, έμεινε αποκλεισμένος στην Παιανία όπου πήγαινε στο περίπτερο για τσιγάρα με τρακτέρ! Φαντάσου, δηλαδή, τι κατάσταση επικρατούσε. Να καταλάβεις, ο Σωτήρης Μουστάκας - επίσης αποκλεισμένος - ακόμη περιμένει να λιώσουν τα χιόνια... μπας και βρει το αυτοκίνητο του.

"Χτυπημένους" celebrities είχαμε όμως και στα νότια Προάστια. Ο Τόλης Βοσκόπουλος αν και μένει στη Γλυφάδα αποκλείστηκε κανονικά κι έτσι πέρασε το διήμερο με την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους. Το κέντρο έμεινε κλειστό, όπως και το Διογένης, η Πύλη και το REX. Το Romeo, πάλι, το Σάββατο ήταν ανοικτό και μόλις τελείωσε το πρόγραμμα ο Γιώργος Τσαλίκης βγήκε στο δρόμο και μετά των θαμώνων επιδόθηκε σε ένα όλο τρέλα και μεταξωτή κορδέλα χιονοπόλεμο.