Το παράπονο της Ελένης για τη Βανδή

09.01.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε μία αγνή φιλία περνάει σοβαρή κρίση. Οι κολλητές Ελένη Μενεγάκη και Δέσποινα Βανδή ακούγεται πως τον τελευταίο καιρό έχουν ψυχραθεί κομμάτι και οι μέρες που "είμαστε δυο φιλαράκια σούπερ αυτοκόλλητα" αποτελούν κομμάτι του παρελθόντος.
Αγαπημένη μου Όλγα,


στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε μία αγνή φιλία περνάει σοβαρή κρίση. Οι κολλητές Ελένη Μενεγάκη και Δέσποινα Βανδή ακούγεται πως τον τελευταίο καιρό έχουν ψυχραθεί κομμάτι και οι μέρες που "είμαστε δυο φιλαράκια σούπερ αυτοκόλλητα", αποτελούν κομμάτι του παρελθόντος. Όπως με πληροφόρησε η θεία μου, η οποία κινείται με άνεση στα σαλόνια της show biz, υπεύθυνη για την κρίση είναι η Δέσποινα και το...σνομπάρισμα της προς την Ελένη.

Ο μήνας είναι Γενάρης, έχει 9 και η αοιδός ακόμη δεν έχει εμφανιστεί στον Πρωινό Καφέ. Κάθε δικαιολογία του τύπου: Μα, η καλλιτέχνης εμφανίζεται σπάνια στην τηλεόραση και οι επιλογές της είναι άκρως αυστηρές, πέφτει στο κενό και δεν τη δέχεται ούτε και η...Ελένη. Κι αυτό διότι η Δέσποινα από τη μέρα που κυκλοφόρησε το καινούργιο της cd έχει πάρει σβάρνα τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας και στο μόνο που δεν έχει εμφανιστεί είναι στο Magic στην εκπομπή της Γωγώς. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα εμφανίστηκε στο Prive της Κατρίτση όπου σε ένα glamour σκηνικό άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το Ντέμη, τα παιδικά της χρόνια, τους συναδέλφους της και άλλα.

Το ίδιο έπραξε στο Twist του Alpha και στο Mad TV την παραμονή Πρωτοχρονιάς, ενώ δίκαια η περίοδος των γιορτών παίρνει τον τίτλο "Χριστούγεννα- Δέσποινα Βανδή 2001". Ωστόσο, Όλγα μου δεν είναι όλες αυτές οι εμφανίσεις που ξεχείλισαν το ποτήρι και απογοητεύτηκε η Μενεγάκη. Η φιλενάδα της έκανε την πρώτη της για τη φετινή χρονιά τηλεοπτική εμφάνιση, στον ΑΝΤ1 μεν, στον Γιώργο Παπαδάκη δε. Την επιλογή αυτή δε μπορείς να την καταδικάσεις καθότι η κοπέλα ήθελε το ντεμπούτο της να συνοδευτεί με μία πιο ποιοτική εμφάνιση, ανάλογης της δουλειάς που είχε να παρουσιάσει. Άσε, που με το δημοσιογράφο - τρόπο τινά - συγγενεύουν, αφού η δισκογραφική Heaven στην οποία ανήκει είναι του ομίλου ΑΝΤ1.

Κι εδώ ακριβώς είναι που δε μπορεί να το χωρέσει ο νους της Ελενίτσας. "Μα, να με σνομπάρει έτσι; Εδώ έρχεται ο Ανδρέας Στάμος μία φορά της εβδομάδα και δεν ήρθε η Δέσποινα πρώτα σε έμενα; Εμείς, που είμαστε φίλες αγαπημένες και θα γίνουμε κουμπάρες;" αναρωτιέται η γνωστή παρουσιάστρια. Ωστόσο, το θέμα που προκύπτει είναι αν τελικά οι δύο γυναίκες συγγενέψουν με την κουμπαριά. Να παντρέψει, δηλαδή, η Μενεγάκη τη Βανδή - όποτε αυτή ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας - μια και το είχαν συμφωνήσει από πέρυσι σε μία έκρηξη...υπέρμετρης φιλίας. Η τελευταία φήμη που κυκλοφορεί είναι ότι η αοιδός ζήτησε από το Φωκά Ευαγγελινό και τον Φοίβο να εκτελέσουν αυτοί χρέη κουμπάρων, όταν και άμα παντρευτεί το Ντέμη. Και σε ρωτώ τώρα, είναι για όχι άβυσσος η ψυχή της γυναίκας;