Χατζηνικολάου - Ευαγγελάτος φαν της Μπιγιονσε! Ποιοι άλλοι ήταν εκεί...

09.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Όπου γάμος και χαρά, ο Έλληνας διάσημος πρώτος». Χαμός έγινε στην Μπιγιονσέ, αφού η συναυλία της την Κυριακή στο ΟΑΚΑ μάζεψε περισσότερους διάσημους και από τα... βραβεία του MAD.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Όπου γάμος και χαρά, ο Έλληνας διάσημος πρώτος». Χαμός έγινε στην Μπιγιονσέ, αφού η συναυλία της την Κυριακή στο ΟΑΚΑ μάζεψε περισσότερους διάσημους και από τα... βραβεία του MAD. «Προσκύνημα» κανονικό έκαναν στη ντίβα, την οποία παρακολούθησαν από κοντά ακόμη και πρόσωπα... υπεράνω υποψίας! Γιατί, αγαπημένε μου, με το που είδα τον Νίκο Ευαγγελάτο να συνοδεύει την Τατιάνα Στεφανίδου (και να ξεροσταλιάζει δίπλα της μέχρι να κάνει δηλώσεις) απόρησα η γυναίκα. Ο Ευαγγελάτος φαν της Μπιγιονσέ; Πες μου ότι ίδρωσε φανέλα στο «Crazy in love»;

Άλλη παρουσία - έκπληξη ήταν αυτή της Άννας Βίσση. Η «Απόλυτη» πήγε στη συναυλία που διοργάνωνε ο σύζυγος της Δέσποινας Βανδή, Ντεμης Νικολαϊδης. Αυτά είναι πολιτισμένα πράγματα. Εννοείται ότι η Δέσποινα ήταν εκεί, η οποία πήγε με την κόρη της Μελίνα, ενώ δεν άφησε κανέναν ρεπόρτερ παραπονούμενο, αφού σε όλους έκανε δηλώσεις. Οι δυο γυναίκες, πάντως, δε συναντήθηκαν. Και δεν ξέρω αν συναντήθηκαν τα ζευγάρια Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάντια Μπουλέ με Ράνια Θρασκιά - Ανδρέα Φωτόπουλο. Πάντως, ο Γρηγόρης ήτο μες στην καλή χαρά και πολύ trendy με τον σκούφο. Τζόβενο ο «Αρνι». Το ζευγάρι συνόδευε ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος μεγάλη ντίβα που είναι, δεν έκανε δηλώσεις.

Γενικά, η συναυλία μάζεψε πολλά ζευγαράκια της showbiz. Έχουμε και λέμε: Κατερίνα Καραβάτου με Κρατερό Κατσούλη, Δήμητρα Αιγινίτη με Αντώνη Σρόιτερ (αυτό το πλάνο να του χαϊδεύει τρυφερά την πλάτη... νόμιζα ότι παρακολουθούσαν συναυλία του Χούλιο Ιγκλέσιας), Νίκος Χατζηνικολάου με Κρίστυ Τσολακάκη, Μαριέττα Χρουσαλα με Λεο Πατίστα. Σόλο πήγαν η Έλλη Κοκκίνου, ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Μάρω Λύτρα, ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν με την φίλη του Πατρίσια Φιλντ και η Εριέττα Κούρκουλου με τον Κώστα Μαρτάκη.