Sexy πρωτιές για Μινόγκ και Ρόμπι Γουίλιαμς

09.01.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το 2001 μας έχει αποχαιρετήσει εδώ και κάτι μέρες, όμως, διάφορες ψηφοφορίες του τύπου: Ο ωραίος και η ωραία της χρονιάς, Ο καλοντυμένος και η καλοντυμένη, δίνουν και παίρνουν. Τελευταία, είναι αυτή που βγήκε στη δημοσιότητα είναι από το περιοδικό Heat και αφορά στους πιο sexy ανθρώπους .
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το 2001 μας έχει αποχαιρετήσει εδώ και κάτι μέρες, όμως, διάφορες ψηφοφορίες του τύπου: Ο ωραίος και η ωραία της χρονιάς, ο καλοντυμένος και η καλοντυμένη της χρονιάς, δίνουν και παίρνουν. Τελευταία είναι αυτή που βγήκε στη δημοσιότητα είναι από το περιοδικό Heat και αφορά στους πιο sexy ανθρώπους του έρμου πλανήτη που ζούμε. Νικήτρια αναδείχθηκε και με διαφορά μάλιστα, η Κάιλι Μινόγκ, η οποία πια και επίσημα μπορεί να υπερηφανεύεται για την μπόλικη θηλυκότητα που κουβαλάει πάνω της. Στους άνδρες το βαρύτιμο τίτλο του πιο sexy πήρε ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

Και στην κατηγορία αυτή, είχαμε μία συντριπτική νίκη του πρώτου. Θες το βλέμμα του τρελού να συγκίνησε τις αναγνώστριες; Θες ο κολασμένος πρότερος βίος του; Θες αυτή η...περιθωριοποι-ίλα που βγάζει; Ότι κι αν συμβαίνει σημασία έχει πως ο Άγγλος τραγουδιστής άφησε πίσω του τον Μπράντ Πιτ (3), τον συμπατριώτη του Ντέιβιντ Μπέκαμ (2) και τον Τζουντ Λόου (5) να κοιτούν τη σέξι και γεμάτο τατουάζ πλάτη του. Στις γυναίκες πάλι, η μικροσκοπική Κάιλι πήρε την εκδίκηση για όλες εμάς τις γυναίκες τις ιδίας κατηγόριας που κάποτε μας είχαν για να τους πιάνουμε τα αντικείμενα που έπεφταν κάτω, από τα...τρύπια χέρια τους.
Η εκδίκηση της κοντής; Ναι, θα μπορούσα να πω, αφού πολύ πίσω από την Αυστραλή καλλιτέχνιδα έμεινε το "ντερέκι" Νικόλ Κίντμαν (5) και η πληθωρική Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (8). Η Τζένιφερ Λοπέζ κατέκτησε τη δεύτερη θέση και για εμένα είναι μία νίκη ... αφού εδώ ο κανόνας "τα οπίσθια μου, τα κάλλη μου", όχι μόνο ισχύει, αλλά και επιβραβεύεται. Η παρθένος Μπρίτνεϊ Σπίαρς αν και κανονικά δε θα έπρεπε να διαγωνίζεται - αφού λογικά δεν ξέρει τι πάει να πει σέξι και όλα τα παράγωγα - πήρε μέρος και βγήκε τέταρτη. Ωστόσο, κι εδώ δεν έλειψε η αδικία, καθώς η μπόλικη Αντζελίνα Τζολί... μόλις που πήρε την ένατη θέση. Κάποιος έχει κάτι μαζί της, διότι δε δύναται να είναι πιο σέξι το "ξωτικό" Τζέρι Χαλιγουέιλ, που μεταξύ μας θα έπρεπε να λέγεται Τζέρι Χάλια-γουέιλ!

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Κάιλι Μινόγκ, Τζένιφερ Λοπέζ, Τζέσι Γουάλας, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Νικολ Κίντμαν, Κατ Ντίλι, Τζέρι Χαλιγουέιλ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Αντζελίνα Τζολί και Ράσελ Στιβενς. Στους άνδρες: Ρόμπι Γουίλιαμς, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μπραντ Πιτ, Ντερμοτ Ο' Λιρι, Τζουντ Λόου, Μπράιαν Ντόουλινγκ, Τομ Κρουζ, Ιβαν Μακ Γκρέκορ, Ράιαν Φιλιπ και Γκάρι Λούσι.