Δώρα - Χρήστος: τρυφερές στιγμές στο αεροδρόμιο

09.01.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, προβληματισμένη για το ποια είναι επιτέλους η σχέση του Χρήστου με τη Δώρα είμαι τον τελευταίο καιρό. Οι δύο νέοι από τότε που ξανάσμιξαν έξω από το Σπίτι του Big είναι συνέχεια μαζί και οι μόνες φορές που χωρίζουν είναι όταν η Θεσσαλονικιά πηγαίνει στην τουαλέτα, επειδή ο συγκεκριμένος χώρος διακρίνεται σε "γυναικών" και "ανδρών".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Προβληματισμένη για το ποια είναι επιτέλους η σχέση του Χρήστου με τη Δώρα είμαι τον τελευταίο καιρό. Οι δύο νέοι από τότε που ξανάσμιξαν έξω από το Σπίτι του Big είναι συνέχεια μαζί και οι μόνες φορές που χωρίζουν είναι όταν η Θεσσαλονικιά πηγαίνει στην τουαλέτα, επειδή ο συγκεκριμένος χώρος διακρίνεται σε "γυναικών" και "ανδρών". Το πρωί για καφέ, το μεσημέρι για φαγητό, το απόγευμα στη Heaven για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της Δώρας, το βράδυ στα κλαμπ που συχνάζει ο Χρήστος και κατόπιν στο ξενοδοχείο που μένει αυτή, είναι πάντα μαζί αλά μπρατσέτο και ευτυχισμένοι. Κυρίως, η γυναίκα της παρέας για ευνόητους πια λόγους.

Οι δυο τους, ωστόσο, συνεχίζουν να επιμένουν πως η σχέση τους είναι μόνο φιλική και πως νιώθουν σαν...αδελφάκια. Βεβαίως, τα χάδια, οι αγκαλιές και τα φιλιά που έδιναν μέσα στο Σπίτι δεν τα δίνεις κάθε μέρα στην αδελφή ή τον αδελφό σου. Ένα φιλί τους δίνεις κάθε Πρωτοχρονιά κι Ανάσταση κι αυτό είναι. Το αποκορύφωμα της "αδελφικής" σχέσης ήταν τις προάλλες στο Ελ. Βενιζέλος όταν η Δώρα αγγάρεψε τον...μικρό της οικογενείας να την πάει μέχρι το αεροδρόμιο να πετάξει για Θεσσαλονίκη. Το αεροπλάνο είχε καθυστέρηση δύο ολόκληρες ώρες και το ανερχόμενο αστέρι του πενταγράμμου - η Δώρα αν δεν το κατάλαβες - δε μπορούσε να περιμένει μόνη της, διότι δεν ξέρει καλά την περιοχή και φοβόταν μήπως και χαθεί.

Έτσι, ο Χρηστάκης έμεινε να της κάνει παρέα και όση ώρα ήσαν εκεί τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα του κόσμου. Αγκαλιάζονταν, χαϊδεύονταν, σιγοψιθύριζαν διάφορα αστεία και γελούσαν. Οι παραπάνω σκηνές ξεσήκωσαν τις περισσότερες γυναίκες που βρίσκονταν στο χώρο, οι οποίες ήθελαν τα ίδια και κάτι παραπάνω από τους συζύγους τους. "Να, ρε αυτός είναι άνδρας που ξέρει να φέρεται σε γυναίκα. Όχι, εσύ ο αχαΐρευτος, ο ανεπρόκοπος που μου έφαγες τα καλύτερα χρόνια", ήταν το moto που ακουγόταν στους διαδρόμους του αεροδρομίου. Τα παιδιά προκειμένου να προκαλέσουν πολλαπλούς συζυγικούς καβγάδες, αποσύρθηκαν σε πιο ιδιαίτερα μέρη μακριά από τα πολλά βλέμματα. Πρώτα, όμως, έσφιξαν το χέρι σε όσους τους χαιρετούσαν ενώ η Δώρα ευχαριστούσε και...ανταπέδιδε σε αυτούς που με συγκίνηση της έλεγαν "Εύγε κοριτσάκι μου. Και εις ανώτερα. Μια μέρα να γίνεις η νέα Τζένη Βάνου"!