Η Λαζοπούλου θέλει να πάει Γιουροβίζιον

11.01.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, πάνω στην Ίνα Λαζοπούλου έχει πέσει σύσσωμος ο καλλιτεχνικός και μη κόσμος και αιτία είναι η απόφαση της να δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Πάνω στην Ίνα Λαζοπούλου έχει πέσει σύσσωμος ο καλλιτεχνικός και μη κόσμος και αιτία είναι η απόφαση της να δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Το πρώην μοντέλο και νυν εκκολαπτόμενη αοιδός (να το πω;) μετά από το πέρασμα της σε κέντρο της Θεσσαλονίκης και στα "Αστέρια" της Γλυφάδας πήρε το κολάι και είπε να δοκιμάσει τις φωνητικές της χορδές και σε άλλους τομείς της μουσικής. Ως η καλύτερη επιλογή για τα...μέτρα της προέκυψε η συμμετοχή στο συγκεκριμένο διαγωνισμό. Ασε που η περσινή εμφάνιση των Antique μέτρησαν ως ένας επιπλέον λόγος.

Η Ίνα διαχειρίζεται καλά το αγγλικό και πιστεύει πως και η ίδια μπορεί να πει ένα ανάλογο "Die for you". Την απόφασή της πάντως υπάρχουν ορισμένοι που την υποστηρίζουν καθώς θεωρούν ότι στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης μία Ίνα κάνει καλό. Βρέθηκε μάλιστα και συνθέτης, ο οποίος θα γράψει το άσμα με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Λαζοπούλου. Ακούγεται ότι είναι ο Νίκος Τερζής, ο στιχουργός του τραγουδιού των Antique. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως, το άκουσμα και μόνο ότι η μοντέλα θα δηλώσει συμμετοχή, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τη λογική "ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος". Που πάει να πει πως δε δύναται μία imitation αοιδός να συμμετάσχει σε ένα διεθνή διαγωνισμό και μάλιστα άκρως αυστηρό. Άσε που θεωρούν ότι το μόνο που θα προσφέρει τη βραδιά εκείνη - αν πάει - δεν είναι τίποτε άλλο από ένα καλό...οφθαλμόλουτρο. Μεταξύ μας, δεν είναι λίγο και αυτό. Ωστόσο, η Ίνα το μόνο που απαντάει στις κατηγορίες είναι το εξής: Έχω την εμπειρία να πάω στο διαγωνισμό.