Η Κοκκίνου διαψεύδει τις φήμες για εγκυμοσύνη!

15.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν περιμένεις μπεμπέ από την Έλλη Κοκκίνου, θα πρέπει να κάνεις κι άλλη υπομονή, αφού η αοιδός δεν είναι έγκυος. Οι φήμες που κυκλοφορούσαν και την ήθελαν να βρίσκεται στους δύο πρώτους μήνες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν περιμένεις μπεμπέ από την Έλλη Κοκκίνου, θα πρέπει να κάνεις κι άλλη υπομονή, αφού η αοιδός δεν είναι έγκυος. Οι φήμες που κυκλοφορούσαν και την ήθελαν να βρίσκεται στους δύο πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, δεν ισχύουν και την διάψευση έκανε η ίδια η αοιδός.

Ακόμη και το φιλί του Sakis Ρουβά στην κοιλιά της Έλλης πριν λίγες μέρες, μία... παραπλάνηση ήταν. Το «είδωλο» μάλλον έχει... φετίχ τις κοιλιές και του αρέσει να φιλάει εκεί τις γυναίκες. Δε σημαίνει τίποτε παραπάνω. Θα είδε την Κοκκίνου λαχταριστή με την διάφανη τουαλέτα της κι έσκυψε ο Sakis να της δώσει ιπποτικό... κοιλοφίλημα!

Όπως δήλωσε, λοιπόν, η Έλλη δεν είναι έγκυος, αλλά θέλει πολύ να μείνει και μάλιστα άμεσα. Νιώθει έτοιμη να γίνει μητέρα, ειδικά τώρα που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Βασιλειάδη. Όσο για την καριέρα της και τις εμφανίσεις σε κέντρο, δεν την απασχολεί αν θα πάνε πίσω λόγω της μητρότητας. Θέλει να αποκτήσει ένα παιδί και δεν έχει πρόβλημα να αλλάξει τις προτεραιότητες της για χάρη του. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη ή η τελευταία αοιδός που θα συνδυάσει καριέρα και μητρότητα. Δεν βλέπεις, την Δέσποινα Βανδή; Πότε μένει έγκυος, πότε γεννάει και πότε επιστρέφει δριμύτερη στις πίστες, μήτε που το παίρνουμε χαμπάρι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]