Τον πέρασε για... υδραυλικό!

15.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φαντάσου τώρα σκηνικό. Να βρεθεί η Βίκυ Καγιά σε φιλανθρωπικό γκαλά με τον Γιώργο Παπανδρέου, να μην καταλάβει ποιος είναι και να ζητήσει το τηλέφωνο του για να πάει να της φτιάξει μία βρύση στο μπάνιο της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φαντάσου τώρα σκηνικό. Να βρεθεί η Βίκυ Καγιά σε φιλανθρωπικό γκαλά με τον Γιώργο Παπανδρέου, να μην καταλάβει ποιος είναι και να ζητήσει το τηλέφωνο του για να πάει να της φτιάξει μία βρύση στο μπάνιο της που τρέχει. Γίνονται αυτά τα πράγματα; Στην Ελλάδα, μάλλον όχι. Αφενός μεν γιατί η Καγιά ξέρει ακόμη και τον Άδωνη Γεωργιάδη, αφετέρου δε γιατί κανείς αρχηγός κόμματος της χώρας μας, δεν θα αποκάλυπτε ότι κάποια τον πέρασε για... υδραυλικό!

Στην Μ. Βρετανία, όμως, κάτι τέτοια σκηνικά γίνονται και «παθών» είναι ο αρχηγός του συντηρητικού κόμματος, Ντέβιντ Κάμερον. Ο Κάμερον, λοιπόν, αποκάλυψε ότι βρέθηκε σε ένα γκαλά με την Κέιτ Μος και το μοντέλο, όχι μόνο δεν τον αναγνώρισε, αλλά τον πέρασε για υδραυλικό. Μάλιστα, του ζήτησε και το τηλέφωνο να το έχει αν ποτέ τον χρειαστεί.

Προφανώς, η Κέιτ με τα τρεχάματα που έχει - ήταν και ο Πιτ Ντόχερτι στη μέση - δεν προλαβαίνει να ανοίξει εφημερίδα, οπότε δεν ξέρει τους πολιτικούς της χώρας της. Και που ξέρει την βασίλισσα Ελισάβετ, είναι αρκετό. Ε, άκουσε τον Κάμερον να μιλάει για πλημμύρες και σου λέει το μοντέλο: «Εδώ είμαστε. Βρήκα τσακάλι - υδραυλικό». Ο Κάμερον, όμως, έχει χιούμορ και όταν πήγε στο τραπέζι του είπε στους συνεργάτες του: «Λοιπόν, έχω ένα καλό κι ένα κακό νέο. Το καλό είναι ότι η Μος ζήτησε το τηλέφωνο μου. Το κακό είναι ότι με πέρασε για υδραυλικό». Καλύτερο κι από ανέκδοτο με τον Τοτό είναι αυτό το σκηνικό.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]