Τι θέλει να πει η Μαριέττα;

16.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρεις πόσο μου τη δίνει να λύνω γρίφους. Εκνευρίζομαι, όταν πρέπει να βάλω το... ωραιότατο μυαλουδάκι μου να σκεφτεί και να λύσει έναν τέτοιο, όπως καλή ώρα τώρα με την Μαριέττα Χρουσαλά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρεις πόσο μου τη δίνει να λύνω γρίφους. Εκνευρίζομαι, όταν πρέπει να βάλω το... ωραιότατο μυαλουδάκι μου να σκεφτεί και να λύσει έναν τέτοιο, όπως καλή ώρα τώρα με την Μαριέττα Χρουσαλά. «Θα ήθελα να κάνω κάποιου την εκπομπή, σε άλλο κανάλι, με την πείρα μίας άλλης» δήλωσε η γλυκύτατη παρουσιάστρια κι αν εσύ κατάλαβες τι εννοεί, έλα σφύριξε το μου.

Το ωραιότατο αλλά και πανούργο μυαλό μου, άμα διάβασα τη δήλωση της, πήρε πολλές στροφές και πήγε παντού. Κι επειδή είσαι εσύ, θα το κουράσω λίγο (το μυαλό μου) και θα προσπαθήσω να εξηγήσω το γρίφο της. Το σίγουρο, λοιπόν, είναι ότι η Μαριέττα δεν θέλει να πάει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Από την «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» θέλει την πείρα της. Τη θαυμάζει πολύ κι αν ήταν τηλεθεατής μόνο Μενεγάκη θα έβλεπε. Οπότε, λύσαμε το ένα μέρος του γρίφου.

Και πάμε τώρα στο μεγάλο ερώτημα: «Ποιανού την εκπομπή θέλει να κάνει»; Του Γρηγόρη Αρναούτογλου; Λόγω παρελθόντος - μία άτυχη συνεργασία στο «Πολύ την Κυριακή» και μία τούρτα που έφαγε στη μούρη - δεν θα χάλαγε καθόλου τη Μαριέττα να ήταν η... διάδοχος του Γρηγόρη στην εκπομπή του. Πως λέμε, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο; Αλλά δε νομίζω πως ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» είναι... δέλεαρ και όνειρο ζωής για μία νεαρή παρουσιάστρια.

Ο «Πρωινός Καφές» ας πούμε είναι, αφού οι περισσότερες έχουν μεγαλώσει με αυτόν, είτε τον παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά είτε η Ελένη Μενεγάκη. Ο «Καφές» είναι θεσμός στην πρωινή ζώνη και όλες κάποτε θα έχουν πει: «Όταν μεγαλώσω θέλω να τον παρουσιάσω». Κι αν λάβεις υπόψη σου τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν ότι η Χρουσαλά δεν αποκλείεται του χρόνου να αντικαταστήσει την Ελεονώρα Μελέτη, μάλλον λύσαμε το γρίφο για την «εκπομπή άλλου». Όσο για το κανάλι, μπορεί η Μαριέττα να έχει στο μυαλό της από το Mega μέχρι το... CNN!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]