Στον "γύψο" η show biz!

15.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στον «γύψο» είναι τις τελευταίες μέρες η ελληνική show biz, αφού ο ένας μετά τον άλλο σπάει πότε χέρι, πότε πόδι, πότε πλευρό. Τις περισσότερες «απώλειες» τις έχει το θέατρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στον «γύψο» είναι τις τελευταίες μέρες η ελληνική show biz, αφού ο ένας μετά τον άλλο σπάει πότε χέρι, πότε πόδι, πότε πλευρό. Τις περισσότερες «απώλειες» τις έχει το θέατρο και πλέον είναι λίγες οι παραστάσεις που θα πας και δεν θα δεις έναν πρωταγωνιστή μπανταρισμένο.

Ειδικά, το θέατρο «Αθηνά» θυμίζει... Ερυθρό Σταυρό στα χρόνια της Κατοχής, αφού οι περισσότεροι ηθοποιοί είναι με σπασμένα χέρια. Η Τζέσυ Παπουτσή, ο Πασχάλης Τσαρούχας και ο Γιάννης Αϊβάζης χτύπησαν πάνω στη σκηνή, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να εμφανίζονται κανονικά στην παράσταση. Ατύχημα είχε και ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος επίσης πάνω στη σκηνή στραμπούλησε το πόδι του. Δεν θέλω αηδίες, δεν του έβαλε τρικλοποδιά η Βάνα. Απλά, δεν πρόσεξε και το κακό έγινε. Έτσι, στο θέατρο «Βρετάνια» παρακολουθούμε την παράσταση... «Η σαραντάρα και ο κουτσός πρωτάρης»!

Πρόβλημα με το χέρι του έχει και ο Γιάννης Λάτσιος, σύζυγος Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος έκανε μία μικρή επέμβαση και κυκλοφορεί με νάρθηκα. Για να μη σου θυμίσω την Άντζελα Δημητρίου, η οποία έσπασε το χέρι της πάνω στην πίστα. Πάντως, η «λαίδη» δεν θα πρέπει να ανησυχεί ότι είναι κάτι προσωπικό με την ατυχία. Αυτή χτυπάει παντού και το κακό μάτι έχει πιάσει πολλούς. Φτου, φτου μακριά από εμάς.