Η Τζούλια θέλει πίσω τον Ψινάκη!

19.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μόνο όταν χάνουμε κάτι, το εκτιμάμε και το αυτό συμβαίνει στην περίπτωση της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Η πολυτάλαντη και πολυάσχολη Τζούλια ωσάν άλλη «άσωτη γκόμενα» θέλει να επιστρέψει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μόνο όταν χάνουμε κάτι, το εκτιμάμε και το αυτό συμβαίνει στην περίπτωση της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Η πολυτάλαντη και πολυάσχολη Τζούλια ωσάν άλλη «άσωτη γκόμενα» θέλει να επιστρέψει στην ασφαλή και ζεστή αγκαλιά του Ηλία Ψινάκη. Οι «μέρες ανεξαρτησίας» της από τον μάνατζερ τελείωσαν και τώρα η Τζούλια θέλει να γυρίσει πίσω.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, αλλά να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, πραγματική μετάνοια δεν είδα. Αντί να πέσει κάτω και με αναφιλητά να ζητήσει συγχώρεση από τον Ψινάκη, αυτή χασκογελώντας έλεγε ότι της λείπει ο Ηλίας και θέλει να γυρίσει πίσω. Μέχρι και πρόταση γάμου του έκανε κι αυτό εμένα δεν μου άρεσε.

Βρε μπας κι έχει πάρει στο ψιλό τον δαιμόνιο μάνατζερ και το... αλεπουδάκι είναι πιο έξυπνο από την αλεπού; Μήπως δεν έχει μετανιώσει πραγματικά; Ή μήπως αυτός είναι ο τρόπος της κι ακόμη και σε στιγμές ειλικρινής μετάνοιας έχει ύφος αφ’ υψηλού; Μπερδεύτηκα. Το ίδιο και ο Ψινάκης, τον οποίο βρήκαν την επόμενη μέρα ρεπόρτερ του Star και τον ρώτησαν σχετικά, αλλά αυτός φανερά εκνευρισμένος δεν ήθελε να απαντήσει. Πάντως, το μόνο σίγουρο απ’ όσα είπε η Τζούλια είναι η γυμνή φωτογράφηση της για μηνιαίο περιοδικό! Τα αρσενικά του τόπου περιμένουν με μεγάλη αγωνία.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]