Ζητείται αντικαταστάτης. Πληροφορίες στον Alpha!

19.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πλησιάζει ο καιρός που η Ελένη Μενεγάκη θα πάει να γεννήσει το τρίτο της τέκνο κι ακόμη ο/η αντικαταστάτης/τριά της δεν έχει βρεθεί. Τέτοιος προβληματισμός και άγχος για τον ένα μήνα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πλησιάζει ο καιρός που η Ελένη Μενεγάκη θα πάει να γεννήσει το τρίτο της τέκνο κι ακόμη ο/η αντικαταστάτης/τριά της δεν έχει βρεθεί. Τέτοιος προβληματισμός και άγχος για τον ένα μήνα που θα λείψει η Ελένη; Ο ένας τους ξινίζει, ο άλλος τους βρωμάει. Ο ένας δεν μπορεί, του άλλου ο κω.. του πονεί!

Βέβαια, έχει μία λογική όλο αυτό το... ξεψείρισμα του αντικαταστάτη, αφού η τρίτη εγκυμοσύνη ήρθε σε χαλεπούς και περίεργους καιρούς. Στο πρώτο παιδί υπήρχε ένας καρδιακός φίλος που τον έλεγαν Ανδρέα Μικρούτσικο και πρόθυμα αντικατέστησε την Ελένη, ενώ στη δεύτερη κότσαραν έναν Μάκη Πουνέντη και μία Γιώτα Τσιμπρικίδου, αλλά λίγη σημασία είχε αφού η Μενεγάκη το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς έφυγε για τον Alpha.

Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Ελένη στον «σκληρό» ανταγωνισμό έχει καταφέρει να είναι σταθερά στην κορυφή κι ακόμη κι αν φύγει το καλοκαίρι από το κανάλι, θέλει να τελειώσει πρώτη τη χρονιά. Έτσι, ο αντικαταστάτης πρέπει να κρατήσει την εκπομπή σε ικανοποιητικά νούμερα. Μην έρθει η λεχώνα και βρει ένα χάος. Σε αυτή τη λογική το κανάλι πρότεινε στη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία με τα «πακέτα» της κάθε Πέμπτη κάνει 30αρια. Αυτή, όμως, το σκέφτεται σοβαρά και μάλλον θα αρνηθεί, αφού δεν μπορεί να μείνει στην Αθήνα για έναν ολόκληρο μήνα.

Η περίπτωση να είναι αντικαταστάτης ο καλός φίλος της Ελένης, Μάκης Πουνέντης μάλλον αποκλείεται κι ας πετάει τη σκούφια του ο εν λόγω. Μάλιστα, πολλές φορές από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο - που έχει πάει ως καλεσμένη η Μενεγάκη - της έχει ζητήσει μεταξύ σοβαρού κι αστείου να είναι αυτός ο αντικαταστάτης, αλλά στον Alpha δεν πρέπει να τρελαίνονται και πολύ με αυτή τη λύση. Όπως δεν τρελάθηκαν και την απέρριψαν αμέσως την πρόταση της Μενεγάκη να είναι τέσσερις οι αντικαταστάτες, ένας για κάθε εβδομάδα. Εδώ που τα λέμε, οι τηλεθεατές θα χάσουν το μπούσουλα. Έτσι, η αναζήτηση συνεχίζεται ακόμη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]