Παρθένης: "Κινδύνεψα να πεθάνω"!

10.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εδώ και αρκετούς μήνες οι σχέσεις της Ναταλίας Γερμανού με τον Αλέξανδρο Παρθένη, όχι μόνο έχουν αποκατασταθεί, αλλά οι δύο πρώην είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Είναι αλήθεια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εδώ και αρκετούς μήνες οι σχέσεις της Ναταλίας Γερμανού με τον Αλέξανδρο Παρθένη, όχι μόνο έχουν αποκατασταθεί, αλλά οι δύο πρώην είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Είναι αλήθεια, ότι στην αρχή όταν μάθαμε για την αποκατάσταση και τους βλέπαμε να φωτογραφίζονται μαζί σε κοσμικές εξόδους, αρχίσαμε το κουτσομπολιό, για επανασύνδεση και άλλα τέτοια. Συγχωρεμένοι είμαστε, διότι ο καθένας που θα τους έβλεπε, αυτό θα σκεφτόταν.

Έλα, όμως, που πίσω από αυτή κρύβεται μία θλιβερή ιστορία, μία περιπέτεια υγείας, που μέχρι την Κυριακή κανείς δεν γνώριζε. Ο Παρθένης ήταν καλεσμένος στο «Gala» της Μαρίας Σταματέρη, όπου αποκάλυψε μία άγνωστη και σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε. Το μοντέλο/ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε σοβαρό πρόβλημα με τον αυχένα του κι έπρεπε να μπει άμεσα στο χειρουργείο. Οι γιατροί του ξεκαθάρισαν ότι πρόκειται για την τρίτη πιο δύσκολη εγχείρηση και υπήρχαν σοβαρές πιθανότητες ο ίδιος να μην αντέξει και να μη βγει ζωντανός από το χειρουργείο. Μπρρρ.

Το ίδιο περίεργα ένιωσα κι εγώ, ακούγοντας τον Παρθένη να μιλάει για την περιπέτεια του. Όπως αποκάλυψε, όταν έμαθε τα καθέκαστα έβαλε τα κλάματα, ενώ από τους πρώτους ανθρώπους που πήρε τότε τηλέφωνο ήταν η Γερμανού. Εκείνη την περίοδο δεν μιλούσαν καν αλλά, η Ναταλία όχι μόνο έδειξε ενδιαφέρον, αλλά μαζί με στενούς του φίλους, του συμπαραστάθηκαν στην περιπέτεια της υγείας του, που κράτησε σχεδόν έξι μήνες. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι το πρώην ζευγάρι από τότε έχει τις καλύτερες σχέσεις κι εγώ πολύ συγκινήθηκα όταν το άκουσα. Όχι, για την Σοφία Αλιμπέρτη δεν είπε κάτι. Μου κάνει εντύπωση, όμως; Γιατί πήρε την Γερμανού και όχι την Αλιμπέρτη, που ο έρωτας τους ήταν πιο... σφοδρός; Καλά, καλά. Αφήνω την κατινιά μου, διότι το θέμα είναι πράγματι σοβαρό.