Πώς ο Θεοφάνους έκανε έξαλλη την Τατιάνα!

10.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έξαλλη, πολύ έξαλλη έκανε την Τατιάνα Στεφανίδου ο Γιώργος Θεοφάνους και είναι να απορείς, αγαπημένε μου, αν έχει μείνει άνθρωπος που να μην τον έχει εκνευρίσει ο συνθέτης. Τέτοιο ταλέντο,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλη, πολύ έξαλλη έκανε την Τατιάνα Στεφανίδου ο Γιώργος Θεοφάνους και είναι να απορείς, αγαπημένε μου, αν έχει μείνει άνθρωπος που να μην τον έχει εκνευρίσει ο συνθέτης. Τέτοιο ταλέντο, λίγοι άνθρωποι το έχουν. Αλήθεια. Αφού κατάφερε την περασμένη Παρασκευή να κάνει έξαλλο ακόμη και τον ήρεμο (σε εκνευριστικό βαθμό) Γιώργο Λεβέντη, μπορείς να καταλάβεις. Ούτε ένας ήρεμος άνθρωπος δεν του έχει μείνει όρθιος.

Η Τατιάνα είναι το τελευταίο «θύμα» του Θεοφάνους, ο οποίος (άκουσον άκουσον) την «έστησε» στον αέρα. Χρόνια τώρα στο τηλεοπτικό μετερίζι η «Τάτι» έχει βγάλει κόσμο και κοσμάκη στο τηλέφωνο να μιλήσει, αλλά αυτό δεν ξέρω αν της έχει συμβεί ξανά. Ο Θεοφάνους είχε συμφωνήσει να βγει τηλεφωνικά στην εκπομπή και να μιλήσει για την τελευταία του κόντρα με τον Λεβέντη, αλλά φευ, δεν βγήκε ποτέ. Ακόμη και στο αλήστου μνήμης «Φύλλο και Φτερό» οι καλεσμένοι ήταν τυπικοί. Τέτοιο άδειασμα on air, για την παρουσιάστρια είναι σκληρό και μπορείς να φανταστείς την αντίδραση της, όταν την πληροφόρησαν ότι ο συνθέτης δεν θα βγει.

Έβγαλε νύχια, αφρούς, σπίθες από τα μάτια και καλό είναι ο Θεοφάνους για καιρό να μην βρεθεί μπροστά της. Η «Τάτι» δεν ξεχνά εύκολα. Αντί του συνθέτη ποιος λες ότι βγήκε να μιλήσει και να σώσει την κατάσταση; Η Κατερίνα Γκαγκάκη! Ω ναι. Δεν πέρασε εβδομάδα από τότε που δήλωσε ότι δεν είναι φαν των εκπομπών της Τατιάνας και ότι σπάνια την παρακολουθεί και τώρα βγήκε να την «ξελασπώσει». Αυτό είπε η Στεφανίδου, η οποία ήτο μες στη γλύκα με την Γκαγκάκη, διότι ήταν μες στα νεύρα με τον Θεοφάνους. Γιατί, διαφορετικά μη νομίζεις ότι θα έλεγε συνέχεια «ευτυχώς που μας ξελάσπωσες εσύ». Πώς το λέει η παροιμία; «Χτυπάω το σαμάρι για να ακούσει ο γάιδαρος»!!!